Komunitná nadácia zorganizovala športový deň

47x
03. Júl 2015

Zasúťažili si na tenisových kurtoch

knbj ahojbardejov.sk (2).JPG

Tenis si zahralo šesť dvojíc

 

Komunitná nadácia Bardejov zorganizovala štvrtý ročník Benefičného športového dňa Komunitnej nadácie, ktorý sa aj tento rok uskutočnil v areáli Tenisového centra na Kutuzovovej ulici. Zároveň sa komunitka rozlúčila so školským rokom. Išlo o benefičné podujatie, vyzbierané peniaze zo štartovného pôjdu na tvorbu fondu v programe Deti a mládež a Čistý Bardejov.

Cez víkend organizátorom i návštevníkom počasie prialo, športovalo sa v príjemnom prostredí. Akcie sa zúčastnilo takmer dvadsať ľudí, prišli aj celé rodiny. Tie si zahrali tenis vo štvorhrách, petang alebo nový typ športu – kroket, ktorý je vhodný práve na takéto oddychové podujatia, na ktorých sa dá dobre zrelaxovať.  Tenisový turnaj sa hral pavúkovým systémov, prišli si zahrať mladší i starší.

Jozef Jarina, správca komunitnej nadácie, pre portál ahojbardejov.sk prezradil: „Prišlo takmer dvadsať ľudí, čo je pre nás výzvou, aby sme do budúcnosti ešte viac času venovali oslovovaniu potencionálnych záujemcov. Prvé miesta získali ocenenia, pre účastníkov boli v rámci štartovného aj raňajky, obed, večera a občerstvenie. Na svoje si prišli aj deti, v tomto areáli sa nachádzajú preliezky. Celé podujatie sa vydarilo.“

 

Výsledky Benefičného športového dňa Komunitnej nadácie Bardejov

Tenis – štvorhra:

1. miesto – Ľubomír Mačejovský, MUDr. Slavomír Biľ

2. miesto – Ivan Jurič, Peter Purdeš

3. miesto – MUDr. Štefan Harčarufka, Peter Pagáč

 

Petang:

1. miesto – Ing. Jozef Jarina

2. miesto – Mgr. Konštantín Ondrušek

3. miesto – Pavol Droblienka

 

Výťažok z benefičného podujatia  v sume 300,- Eur bude použitý na podporu projektov aktívnych Bardejovčanov v grantových programoch KNBJ: deti a mládež a Čistý Bardejov.

Partner a odborný garant podujatia: Telovýchovný klub TK WLP Bardejov.

Podujatie podporili: BAMOS, s.r.o., Hotel Bardejov.

Mediálny partner: spravodajský portál Ahoj Bardejov.sk

(15:10, red)

727
Diskusia
Pridať komentár