V športovej hale Mier inštalujú vnútorné konštrukcie, novej podoby objektu by sme sa mali dočkať na jar budúceho roka

1619x
14. Júl 2021
Rekonštrukčné práce pokračujú
Podarilo sa vyriešiť taktiež „sadanie“ budovy a s tým spojené problémy 
 
V stredu 14. júla sa na stavenisku rekonštrukcie športovej haly Mier, jednom z kľúčových investičných počinov samosprávy v tomto roku, konal kontrolný deň.
 
Ako bolo počas neho skonštatované, na 90% je asanovaná strecha a vymenené niektoré je mimoriadne poškodené komponenty, podarilo sa vyriešiť taktiež „sadanie“ budovy a s tým spojené problémy. Vymenená je svetelná elektroinštalácia, čiastočne zrekonštruovaná a vyčistená vzduchotechnika a momentálne sa inštalujú vnútorné konštrukcie, na ktorých budú inštalované nové interiérové podhľady.
 
Čoskoro – už v najbližších dňoch – bude progres vidno z exteriéru. Začne sa montovať záchytná sieť, na ktorú sa budú montovať vonkajšie obkladové panely a do dvoch – troch týždňov príde aj na výmenu existujúcich veľkometrážnych okien minimálne z južnej strany budovy.
 
Podľa vyjadrení zástupcu zhotoviteľa stavby práce pokračujú podľa schváleného harmonogramu, realizovali sa už aj niektoré z prác naviac, financovanie ktorých bolo schválené na ostatnom zasadnutí mestského zastupiteľstva, a ak sa nič nepredvídané nestane zmluvne dohodnutý termín (jar budúceho roka) bude jednoznačne dodržaný.
(12:35, FB: Mesto Bardejov - oficiálna stránka)
 
Diskusia
Pridať komentár