V Kurime okradli mladé dievča, polícia v týchto dňoch eviduje zvýšenú aktivitu zlodejov

3699x
09. Júl 2021
Nezabúdajte na opatrnosť a bezpečnosť svojich osobných vecí
Pozor na zlodejov
 
Polícia v Prešovskom kraji často šetrí prípady, kedy zlodej využije našu nepozornosť vo svoj prospech. Nikdy netreba zabúdať na bezpečnosť našich osobných, cenných vecí. Dnes Vám prinášame tri takéto prípady.
 
Bardejovský vyšetrovateľ vedie trestné stíhanie pre zločin krádeže, ku ktorému došlo včera (08. 06. 2021) popoludní v obci Kurima. 14-ročná slečna z obce Poliakovce, prechádzala po Ul. Družstevnej k autobusovej zastávke. Počas toho ako čakala na príchod autobusu, jej neznámy páchateľ z vrecka nohavíc ukradol mobilný telefón. Slečna utrpela škodu vo výške 140 eur.
 
Aj 35-ročný muž z Podhradíka doplatil na svoju nepozornosť. Stalo sa to v utorok (06.07.2021) v skorých ranných hodinách v Prešove, na Ul. Hlavnej. Tento muž zaspal na jednej z lavičiek, pričom mu zlodej z nohavíc ukradol mobilný telefón, v hodnote 420,-Eur.
 
Pri mobile mal poškodený muž aj svoje osobné doklady i finančnú hotovosť! Celková škoda vznikla vo výške 620 eur. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Juh v prípade vedie trestné stíhanie pre prečin krádeže.
 
K poslednému prípadu, ktorý Vám dnes prinášame došlo včera (08.07.2021) ráno v jednom z obchodných prešovských domov na Ul. Námestie legionárov. Išlo o krádež peňaženky, dokladov i finančnej hotovosti, ktorú mala 59 ročná nakupujúca žena v kabelke, tá bola položená v nákupnom košíku.
 
Túto situáciu využila 32-ročná Košičanka a peňaženku žene z kabelky vzala. Poškodená žena škodu vyčíslila na 60 eur. Poverený príslušník podozrivú Košičanku na základe dôkaznej situácie obvinil z trestného činu krádeže. Obvinená tak konala napriek tomu, že za obdobný čin už bola opakovane postihnutá. Obvinená žena skončila v cele policajného zaistenia.
(9:14, KRPZ)
Diskusia
Pridať komentár