VIDEO | SSOŠ v Bardejove slávnostne ukončila školský rok

1712x
30. Jún 2021
Zhodnotili 10 mesiacov práce pedagógov aj žiakov
Pozrite si videoreportáž 
 
Bodku za náročným školským rokom dnes dala aj Súkromná stredná odborná škola v Bardejove. Študenti si prebrali hodnotenia za svoju niekoľkomesačnú prácu a spoločne zhodnotili uplynulú výučbu, ktorá sa sústredila prevažne do online priestoru.
 
„Som celkom rád, že už je koniec tohto školského roka, myslím si, že aj žiaci sú šťastní, pretože to bolo naozaj náročné, aj pre učiteľov a študentov, najmä to, aby sme nejakým spôsobom skĺbili tú výuku,“ uviedol riaditeľ školy Ľubomír Čekan.
 
Aj napriek tomu, že sa škola musela vysporiadať s pandemickými výzvami, stihla počas roka zrealizovať viacero úspešných projektov i renovácií.
 
„Podarilo sa nám zatepliť našu budovu dielní v Snahe, vybavovať a dostať remeselníkov a robotníkov bolo v tejto dobe náročné. Som rád, že to vyšlo. Ďalej sme vymaľovali školu, opravili fasádu. Veľa vecí sme zase počas tejto pandémie dokázali vyriešiť, som rád, že aj maturity dopadli úspešne,“ ozrejmil Čekan.
 
 
Otvoria nový odbor, chcú pripraviť oddychovú zónu 
 
Strednej škole sa takisto podarilo úspešne obsadiť všetky odbory na ďalší školský rok, v septembri tak do jej lavíc zasadne ešte viac študentov ako predpokladali.
 
„Otvárame aj nový odbor Animátor voľného času, prídu noví žiaci. Tento odbor prinesie nové aktivity, takže na nejaké novinky sa určite môžu tešiť,“ uzavrel riaditeľ školy.
 
Vedenie školy chce prázdninový čas využiť na ďalšie úpravy priestorov. Žiaci sa môžu tešiť na novú oddychovú zónu, kde si budú môcť spríjemniť prestávky medzi hodinami či čakanie na krúžky.
(13:20, red)
 
Diskusia
Pridať komentár