Komunitná nadácia Bardejov pozýva na Benefičný športový deň

879x
29. Jún 2021
Benefičný športový deň
V ostatných rokoch je narastajúci záujem u návštevníkov o získanie zručnosti v lukostreľbe pod vedením odborného garanta
 
Komunitná nadácia Bardejov usporiada v pondelok 5. júla 2021 od 8.00 hod. v areáli Tenisového centra na Kutuzovovej ulici benefičné podujatie - Športový deň pre športovania chtivých obyvateľov.
 
Zúčastniť sa tohto športového podujatia môžu záujemcovia, ktorí inklinujú k tenisu (štvorhra), volejbalu, nohejbalu, bedmintonu, petangu či lukostreľbe.
 
Účasťou na tomto podujatí podporia svojím štartovným vo výške min. 20 eur projekty predložené do komunitnej nadácie v jej grantovom programe Deti a mládež, zamerané na zlepšenie podmienok na športové a kultúrne voľno - časové aktivity pre deti a mládež v Bardejove.
 
Počas celého športového dňa bude pre účastníkov podujatia zabezpečená strava a občerstvenie zdarma (raňajky, obed, večera). Pre najúspešnejších športovcov aj vecné ceny a trofeje.
 
Odborným garantom podujatia je Telovýchovný klub TK WLP Bardejov a partnermi projektu sú Šport centrum a BAMOS, s.r.o.
 
Záujemcovia sa môžu prihlásiť do 2. júla na tel. čísle 0907 972 763, mailovej adrese: knbj@bardejov.sk, alebo osobne v kancelárii nadácie na Radničnom námestí 21, 1. poschodie.
(17:08, J. Jarina, správca KNBJ)
Diskusia
Pridať komentár