Online jarmok v Zborove

1005x
24. Jún 2021
Bohatý kultúrny program
Jarmok sv. Jána 
 
Obec Zborov Vás pozýva na Jarmok sv. Jána, ktorý sa uskutoční v rámci cezhraničného projektu „Karpatské brány: medzi Ropou a Zborovom – ochrana a rozvoj spoločného kultúrneho dedičstva na poľsko-slovenskom pohraničí“.
 
Pre online divákov je pripravený bohatý kultúrny program, ako napr. interaktívne prezentácie ľudových remesiel a tvorivé dielne, divadelné predstavenie zborovských ochotníkov či rytiersky súboj poľských a slovenských družín.
 
Prenos začne 26.06.2021 o 15.00 a bude vysielaný na webovej stránke obce, facebookovom profile ZBOROV ONLINE či na kanáli YouTube. Tešíme sa na Vás, malých a veľkých!
 
Projektové aktivity sú financované z Európskej únie z prostriedkov Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci Programu cezhraničnej spolupráce Interreg V-A Poľsko-Slovensko 2014-2020. Cieľom projektu je nadviazanie hlbšej spolupráce pri rozvoji prihraničného regiónu, obroda tradičných duchovných hodnôt a taktiež obnova hmotného kultúrneho dedičstva (napr. kostol sv. Žofie a časť opevnenia na Zborovskom hrade).
(13:13, zborov.sk)
Diskusia
Pridať komentár