V Kružlove to cez víkend žilo futbalom

2010x
21. Jún 2021
Mundialito 2021
Víťazstvo nebolo dôležité 
 
Už druhý rok prežívame dobu, ktorá zasiahla nás všetkých. Nový koronavírus COVID 19 prenikol v marci minulého roka aj na územie Slovenska a zasiahol aj obec Kružlov v okrese Bardejov. Prišla prvá aj druhá vlna pandémie a s ňou aj určité opatrenia na zabránenie šírenia tejto nákazy. Dedina prijala opatrenia a tým aj zrušila kultúrne a športové podujatia, ktoré boli naplánované.
 
Až v sobotu, 19. júna 2021, po dlhom čase s príchodom uvoľnenia opatrení, sa im podarilo zorganizovať športové podujatie, a to tradičný futbalový turnaj pod názvom Mundialito 2021. Ten o 9.00 hodine slávnostne otvoril starosta obce Ing. Jozef Kmec, PhD., ktorý bol aj moderátorom celého podujatia.
 
Na ploche multifunkčného ihriska odohrali medzi sebou zápasy 4 mužstvá. Víťazom tohtoročného turnaja boli „Makáči“, na druhom mieste sa umiestnili „Holuby“, tretie miesto obsadili „Klasici“ a štvrté miesto získali „Švabliky“.

FOTOGALÉRIA: 
 
Prvenstvo v tomto turnaji nebolo rozhodujúce, víťazmi boli všetci účastníci tohto tradičného podujatia a dôležité sú viac vzájomné prepojenia mládeže so staršími. Pre všetkých účastníkov bolo pripravené občerstvenie. Všetci, ktorí sa rozhodli stráviť sobotňajšie predpoludnie, ktorému prialo aj počasie, isto neľutujú, nakoľko futbalový turnaj bol vydarený.
(12:50, red)
 
Diskusia
Pridať komentár