Cestujte do práce na bicykli a vyhrajte skvelé ceny

1411x
04. Jún 2021
Registrovať sa môžete až do pondelka
 
Najväčší pelotón Slovenska vyráža do ulíc. Začala sa súťažná časť kampane Do práce na bicykli 2021 a môžete si začať evidovať vaše cesty do práce a z práce.
 
Na štarte stojí vyše 8300 registrovaných súťažiacich, ktorí majú jedno spoločné - svojím hlasom prispeli k tomu, že o udržateľnej mobilite bude v júni počuť viac ako kedykoľvek inokedy.
 
Registrácia tímov je však otvorená až do pondelka 7. júna a počet účastníkov tak ešte porastie. Vaši kolegovia tak majú stále príležitosť zapojiť sa. Jazdy sa budú evidovať počas celého júna. Pozor, dajú sa zapisovať len v aktuálny deň a 6 dní spätne, tzn. evidenciu je potrebné robiť priebežne, minimálne raz za týždeň.
 
S väčším odstupom dní Vám už systém pridanie jazdy neumožní. Rovnaké pravidlo platí aj pre mobilnú aplikáciu - ak v nej jazdu neuložíte hneď po jej odmeraní, je potrebné ju čo najskôr zosynchronizovať s vaším kontom v záložke "Jazdy".
 
Upozornenie pre súťažiacich, ktorí používajú na evidenciu jázd aplikáciu - ak ju máte v mobilnom telefóne ešte z vlaňajška, prosíme, odinštalujte si ju, ideálne aj s premazaním vyrovnávacej pamäte. Následne si nainštalujte novú aplikáciu s názvom "DPNB 2021", ktorá je aktuálna pre tento ročník.
 
V prípade, že budete mať akékoľvek problémy s prácou vo Vašom konte, skúste nájsť odpovede na Vaše otázky v manuáli. Ak ich v ňom nenájdete, neváhajte kontaktovať info@dopracenabicykli.eu.
 
Aj tento rok sa bojuje o atraktívne ceny
 
Vyhrať môžete elektrický bicykel, skladacie bicykle, mestské bicykle, praktické ultraľahké batohy, tričká, cykloprilby, zámky na bicykle, poukážky na nákup cyklopríslušenstva či rôzne darčekové kupóny. Až do 7. júna sa stále bojuje o 3 nové cyklostojiská pre 8 bicyklov, ktoré nenájdete nikde inde. Boli dizajnované špeciálne pre potreby kampane a zabojovať o ne môžu tie samosprávy, v ktorých sa zaregistruje viac ako 100 účastníkov. Momentálne je ich 20 a mnoho ďalších je veľmi blízko.
 
Už len pár dní ostáva do konca platnosti zľavových kupónov na tričká. Zľava 3 eurá na každé tričko + doprava zdarma platí len do utorka 8. júna. Ak ste so zakúpením trička čakali na poslednú chvíľu, teraz je ten najvyšší čas ho objednať. Každým objednaným produktom navyše podporíte ďalší rozvoj kampane. Čím poctivejšie a presnejšie si svoje jazdy zaznamenáte, tým lepšie informácie o vašich preferovaných trasách môže mesto získať. Každá vaša jazda sa tak stane malým kúskom mozaiky, ktorej výsledkom môžu byť veľmi užitočné heatmapy.
 
Viac informácií o kampani Do práce na bicykli nájdete TU: https://www.dopracenabicykli.eu/.
(14:45, presov.sk)
 
Diskusia
Pridať komentár