7 prípadov, kedy možno zvoliť výklad tarotovými kartami. Čo je tarot a pri akých situáciách sa naň môžeme obrátiť

1593x
04. Jún 2021
7 prípadov, kedy možno zvoliť výklad tarotovými kartami. Čo je tarot a pri akých situáciách sa naň môžeme obrátiť
 
Výklad z tarotových kariet je jedným zo spôsobov, pri ktorom máme možnosť nazrieť do minulosti, prítomností aj budúcnosti. V EZO-TV máme niekoľko odborníkov na tento spôsob výkladu. Ale ešte predtým než sa rozhodnete, by sme Vám radi predstavili niekoľko výhod tejto metódy a čo si z nej môžete odniesť.
 
Čo je tarot a ako sa líši od klasických kariet?
 
Tarot nie je spoločenskou kartovou hrou, ale prostriedok k analyzovaniu životnej situácie. Ide o komunikáciu medzi Vami, kartami a vesmírom, pričom tarot zohráva úlohu tlmočníka. Pýtať sa môžeme čokoľvek, no pravidlom je, že by ste nemali položiť otázky, na ktoré očakávame odpoveď áno alebo nie. Každý balíček tarotu pozostáva zo 78-ich kariet, ktoré sú rozdelené na Malú a Veľkú Arkánu. Malá arkána na prvý pohľad pripomína klasické hráčske karty - kráľovná, kráľ, dolník a eso. Zatiaľ čo Veľká arkána zobrazuje symboly ako smrť, kalich, diabol alebo anjeli. Každý symbol, znamenie alebo číslo predstavujú dôležité informácie.
 
Ako na tarot?
 
Tarot je o dôvere. V záujme najpresnejšieho výkladu Vám odporúčame nájsť veštca, s ktorým si sadnete. Vo všeobecnosti platí, že pri každom výklade je najideálnejšie si nájsť odborníka, s ktorým budete mať veľa spoločného. Nesnažte sa byť tajomnými. Síce nemusíte ísť do detailov spojených so životom a problémami, no neskrývajte ich podstatu.
 
Ak sa Vám nepáči odpoveď na Vašu otázku, nezúfajte. Ste to práve Vy, kto má silu zmeniť priebeh svojej budúcnosti. Tarot Vám nedáva definitívnu odpoveď, no navádza Vás na cestu. Nebojte sa karty smrti a diabla, nemusia nevyhnutne znamenať niečo zlé . Zväčša sa jedná o zmenu alebo pokušenie. Pred výkladom majte na pamäti, že tarotové karty Vám nedokážu odpovedať na otázky presného času a miesta.
 
Na čo Vám tarot odpovie?
 
Ak uvažujete, či je výklad tarotovými kartami určený pre Vás, máme niekoľko tipov, na ktoré sa možno pýtať.
 
Kariéra
 
Zdržiavajte sa otázok typu, či dostanete konkrétnu ponuku práce. Sústreďte sa skôr na všeobecne zamerané otázky, ako napríklad, či je táto práca pre Vás, alebo čo robiť, aby ste získali prácu svojich snov. Tarot je len indikátor.
 
 
Financie
 
Síce je zbytočné pýtať sa na to, koľko zarobíte ďalší mesiac, môžete sa opýtať, či na tom v budúcnosti budete finančne uspokojivo.
 
Objasňujúce otázky
 
Veľa ľudí využíva výklad tarotovými kartami z dôvodu vlastných domnienok. Ak Vám Vaša intuícia napovedá, že niečo nie je v poriadku, tak sú tarotové karty perfektným spôsobom, ako si ju potvrdiť alebo vyvrátiť.
 
Otázky o láske
 
Nie, tarot Vám neodpovie kedy a kde nájdete svojho životného partnera. Avšak poukáže na Váš terajší vzťah alebo či je to ten pravý. Taktiež Vám pomôže rozhodnúť sa medzi viacerými potenciálnymi partnermi alebo ukázať na nedostatky vo vzťahu.
 
Zdravie
 
Ak Vás trápia zdravotné ťažkosti alebo sa im len chcete vyvarovať, tarot môže mať pre Vás odpoveď. Môže Vám ukázať akým situáciám sa treba vyhýbať alebo čo robiť, aby ste si prilepšili. V otázkach života a smrti Vám tieto karty nepomôžu.
 
Rodina
 
Tarotové karty Vám môžu naznačiť zmeny v súkromí, čo sa týka rodiny. Môžu predpovedať narodenie dieťaťa alebo hádku. Avšak neodpovedia Vám na pohlavie dieťaťa alebo dátum narodenia.
 
Otázky spojené s minulosťou, prítomnosťou a budúcnosťou
 
Všeobecne platí, že by ste sa mali pýtať nešpecifické otázky. Tarotové karty dokážu prepojiť minulosť a prítomnosť, s tým čo má prísť.
 
Tarot nie je veštenie. Berte to skôr ako indikátor, ktorý Vám má ukázať akým smerom sa vydať alebo čo v živote zmeniť. Ak Vás tento článok zaujal, neváhajte sa nám v EZO-TV ozvať. Radi s Vami prediskutujeme možnosti tarotového výkladu.
(12:55, r)
Diskusia
Pridať komentár