VIDEO | Tréner Bobi Stojkoski v Bardejove skončil

1188x
28. Máj 2021
V Bardejove vydržal iba pol sezóny
Pozrite si videoreportáž
 
Na lavičke futbalistov Partizána Bardejov skončil doterajší hlavný tréner Bobi Stojkoski. Severomacedónčan prevzal trénerské žezlo po Hajrudinovi Nuhićovi v priebehu ročníka.
 
Za predčasné ukončenie môžu hlavne nepresvedčivé výsledky A mužstva, ktoré sa po skončení súťažného ročníka umiestnilo na trinástom, zostupovom mieste.
 
Tréner Stojkoski viedol Partizán z pozície hlavného trénera celú jarnú časť druhej ligy. Jeho bilancia je tri víťazstva, päť remíz a šesť prehier. Aj preto sa klub rozhodol pre nepokračovanie spolupráce.
 
 
„S pánom Stojkoskim sme boli dohodnutí do konca sezóny. Poviem úprimne, ja budem skôr preferovať slovenského trénera, pretože stále som akcionárom klubu. Niekedy je tam jazyková bariéra. Mali sme tu Memisa Ozatu a ešte jedného zahraničného trénera.
 
Tréner musí hráčom vysvetliť dopodrobna, čo od nich na ihrisku chce. Nie každý je jazykovo zdatný, aby pochopil tie podrobné situácie, rozoberanie zápasu a čo na tom ihrisku urobiť. Takže budem hľadať skôr slovenských trénerov, samozrejme, musia mať licenciu pro,“ prezradil prezident Partizána Bardejov Stanislav Soroka 
 
Vedenie klubu momentálne aktívne rieši trénerskú otázku. Hneď, ako bude rozhodnuté, kto sa stane novým hlavným trénerom, vás budeme informovať.
(17:39, red)
Milan
29.05.2021 13:58
Jobovka
Stánko Šesták z Demjaty ????
Pridať komentár