LeMedic sa mení k lepšiemu. Vášmu lepšiemu zdraviu

2517x
28. Máj 2021
Lekárne pod jednou značkou
Našou snahou je posúvanie vlastných hraníc, čo je len prínosom pre nášho zákazníka 
 
Spoločnosť LeMedic v súčasnosti zastrešuje až 7 bardejovských lekární, za ktorými stoja bohaté rodinné skúsenosti zo zdravotníckeho prostredia. Lekárenskú starostlivosť poskytuje nielen na domácej pôde, ale aj vo viacerých okresných mestách Prešovského kraja. 
 
Kde sa zrodila myšlienka vzniku nových lekární LeMedic? 
 
Na začiatok by som rada vysvetlila, že to nie je zrod nových lekární, pretože naše lekárne majú už dlhoročnú tradíciu. Prvá lekáreň – Lekáreň u sv. Egídia pôsobí na trhu už od roku 1994. Naša sieť lekární pôsobila pod rôznymi značkami (Vaša lekáreň, Plus lekáreň). Vnímali sme potrebu väčšej individuality a nezávislosti, aby sme sa ešte viac mohli priblížiť potrebám našich zákazníkov. Preto sme sa rozhodli zjednotiť všetky lekárne pod značku LeMedic, čo znamená Leško Medical Company.
 
Kde všade budeme môcť nájsť lekárne LeMedic?
 
Lekárenskú starostlivosť poskytujeme vo viacerých okresných mestách Prešovského kraja: Bardejov, Svidník, Sabinov a dokonca nás nájdete aj v Stropkove, kde prevádzkujeme výdajňu zdravotníckych pomôcok.
 
Prinesie táto zmena okrem nového názvu aj špeciálne alebo vernostné zľavy?
 
Vytvorili sme koncept extra výhod pre našich zákazníkov, či už v podobe akciového letáku, ktorým každé dva mesiace zvýhodňujeme jednotlivý voľnopredajný sortiment, alebo vernostného programu, ktorý prináša pre našich zákazníkov okamžitú 5% zľavu z doplatkov na lieky viazané na lekársky predpis. Všetky spomínané zľavy sa snažíme komunikovať našim zákazníkom vo forme letáku, ktorý si raz mesačne nájdete v schránkach u seba doma. Okrem týchto aktivít pripravujeme nový web, ktorý spustíme čoskoro. Web bude náš informačný kanál, kde nájdete vždy aktuálne novinky o prebiehajúcich akciách a aktivitách.
 
 
 
Čo je vašou hlavnou prioritou v prístupe ku zákazníkom?
 
V prvom rade spokojnosť zákazníkov, ktorá nám prináša radosť z práce a silu neustále sa zlepšovať. Nie je lepší pocit, ako vedomie, že ste niekomu pomohli. Veľmi si ceníme spätnú väzbu od našich klientov či už pozitívnu alebo negatívnu. Je to jeden z nástrojov ako napredovať, učiť sa a zlepšovať. Spokojnosť klientov chceme dosiahnuť individuálnym prístupom a maximálnou ústretovosťou. Snažíme sa vysielať signál, že sa na nás môžu kedykoľvek obrátiť. Aj preto prevádzkujeme tri pohotovostné lekárne otvorené 365 dní v roku 12 hodín denne.
 
Bude sa do budúcnosti sieť lekárni LeMedic ešte rozširovať?
 
Kto nenapreduje, ten stagnuje. Našou snahou je posúvanie vlastných hraníc, čo je len prínosom pre nášho zákazníka. Sme trojgeneračná rodinná firma. Uvidíme, čo prinesie budúcnosť, ale veríme, že v posolstve našej starej mamy budú pokračovať aj ďalšie generácie.
 
Aká je vaša vízia do budúcnosti so značkou LeMedic?
 
Naším želaním je udržať štandard poskytovaných služieb a ich neustále zlepšovanie. Chceme sa zamerať na pravidelné školenia našich kolegov, nás nevynímajúc, aby sme priniesli kvalitné poradenstvo a tým zabezpečili spokojnosť našich klientov. Ako vraví môj brat, taktiež farmaceut: „vždy je priestor sa zlepšovať“.
(13:53, M. Ballonová)
 
Diskusia
Pridať komentár