V Zborove pripravujú špeciálny online jarmok

1693x
26. Máj 2021
Obec pozýva vystavovateľov
Živý prenos z kultúrneho podujatia bude vysielaný na webe a sociálnych sieťach
 
V rámci projektu „Karpatské brány: medzi Ropou a Zborovom - ochrana a rozvoj spoločného kultúrneho dedičstva na poľsko-slovenskom pohraničí obec Zborov pozýva vystavovateľov, aby sa zúčastnili na online „Jarmoku sv. Jána“, ktorý sa uskutoční 26. júna 2021 v sále Kultúrneho domu Zborov.
 
Pozvanie na online kultúrne podujatie je určené najmä pre ľudových umelcov, podnikateľov, remeselníkov, záujmové združenia, pre ktorých je to jedinečná príležitosť na prezentáciu vlastných výrobkov.
 
Živý prenos z kultúrneho podujatia bude vysielaný na webovej platforme YouTube a sociálnych sieťach s dosahom na široké spektrum obyvateľov poľsko-slovenského pohraničného regiónu, ale aj internetových divákov bez obmedzenia hraníc.
 
Vyplnenú prihlášku je potrebné zaslať do piatka 11.06.2021 na adresu: Obec Zborov, Lesná 10, 086 33 Zborov alebo mailom na adresu: info@zborov.sk vo forme ručne podpísaného skenu. V predmete správy napíšte „Jarmok sv. Jána“. 
 
Projekt Karpatské brány: medzi Ropou a Zborovom - ochrana a rozvoj spoločného kultúrneho dedičstva na poľsko-slovenskom pohraničí je financovaný z Európskej únie z prostriedkov Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci Programu cehraničnej spolupráce Interreg V-A Poľsko-Slovensko 2014-2020.
(15:25, zborov.sk)
Diskusia
Pridať komentár