Prípravný zápas medzi Bardejovskou Novou Vsou a Raslavicami

2091x
24. Máj 2021
Príprava na reštart tretej a štvrtej ligy 
Hráči BNV sa tešili z víťazstva
 
Už tento týždeň sa začínajú regionálne súťaže a tak si v prípravnom stretnutí zahrali proti sebe treťoligisti z BNV a o súťaž nižšie hrajúci Raslavičania.
 
V prvom polčase, aj keď šance boli na oboch stranách, mali viac z hry hostia. Domácim futbalistom motali hlavy najmä presné pasy Kuhajdíka, ktorými posielal do šancí svojich spoluhráčov.
 
OFK si vypracoval niekoľko dobrých príležitostí, koncovku však budú musieť ešte dobrúsiť. Rovnako na tom boli aj domáci. Tí sa po rýchlych protiútokoch dostávali pred Juhasa, aj im však finálna fáza viazla. V druhej časti hry tréneri Petruš (OŠK) a Kukulský (BNV) prestriedali a na ihrisku iniciatívu prevzali domáci. Dokázali nielen vyrovnať, ale pridali ešte dva ďalšie góly. 
 
 
ŠK Milénium 2000 Bardejovská Nová Ves – OFK SIM Raslavice 3:1 (0:1)
 
Góly: Somov, Elizeuš, L. Stachura – R. Stachura
Bardejovská Nová Ves: Mašlej – Gmitter, Rábik, Imrich, Sosňák, Theisz, Sopko, L. Stachura, Elizeuš, Šott, Somov, striedali Vazal, Kačmár
Raslavice: Juhas – Olšavský, Šimco, Luščak, Kuhajdík, Luterančík, Sabolčík, Košč, Kačmar, R. Stachura, Berecký, striedali Fudala, Bašista, Vasilko, Lipták, Šváb, Škvarla 
 
Už tento týždeň sa dohrávajú regionálne súťaže. BNV nastúpi už v nedeľu o 17.00 hod. na domácom ihrisku proti lídrovi súťaže z Humenného. Rovnako v nedeľu o 17.00 hod. hrá OŠK doma proti Veľkému Šarišu.
(17:46, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár