VIDEO | Vlajková loď Bardejovských kúpeľov a.s. po dlhej prestávke opäť v prevádzke

3841x
14. Máj 2021
 Klientov čaká viacero noviniek
Pozrite si videoreportáž 
 
Viac ako sedemmesačná prestávka pre Hotel Alexander končí, štvorhviezdičkové zariadenie môže opäť otvoriť svoje brány. Vlajková loď Bardejovských kúpeľov a.s. počas ťažkého obdobia nezaháľala a pripravila viacero noviniek, ktoré budú môcť klienti okúsiť už od budúceho týždňa.
 
„Je to naozaj taká dlhá doba, že si nepamätáme, aby sme mali niektoré zo zariadení tak dlho zatvorené. O to viac nás teší, že ten záujem zo strany klientov je naozaj obrovský. Odkedy sme spustili kampaň, tak sa nám hotel veľmi pekne obsadzuje,“ uviedla ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov a.s. Tamara Šatanková.
 
„Posnažili sme sa pre našich nových hostí obohatiť sortiment hlavne o bezlepkové jedlá a o jedlá z regiónu – takzvaný regionálny kútik. Taktiež hostia, ktorí prídu, uvidia, že vizualizácia našich bufetových stolov je vynovená, krajšia. Takisto sme pripravili nový spôsob servírovania jedál,“ priblížila hotelová manažérka Mária Capová.
 
Klienti Hotela Alexander si prídu na svoje aj v oblasti zábavy a vzdelávania, čaká na nich totiž špeciálne kino.
 
„Pripravujeme premietanie tematických filmov a materiálov pre našich hostí vo vynovených priestoroch klubu nášho hotela,“ dodala Capová.
 
Počas lockdownu neprepúšťali 
 
Hotel si počas niekoľkomesačnej pauzy svoj vysoko kvalifikovaný personál udržiaval, neprepustil ani jediného zamestnanca.
 
„Boli umiestnení v hoteloch Ozón, Astória a Alžbeta, čiže v prevádzkach, ktoré fungovali počas tejto odstávky. Nachádzali sa v stravovacích zariadeniach, v ubytovacích zariadeniach, na recepciách, čiže tam, kde boli ich pracovné pozície,“ uzavrela vedúca prevádzkového odboru Miriam Hudáková.
 
Obsadenosť celých kúpeľov počas prvého štvrťroka dosahovala iba 17%. Po nedávnom uvoľnení opatrení vyskočila na súčasných 35%, reštart v Alexandri by mal prispieť k ďalšiemu vzostupu.
(14:49, red) 
 
Diskusia
Pridať komentár