VIDEO | Bardejovčania sa zhodujú: s Podbrezovou ideme vyhrať

2320x
13. Máj 2021
Partizán čaká posledný domáci zápas 
Pozrite si videoreportáž 
 
Po tesnej prehre v Skalici privítajú futbalisti Bardejova v sobotu pätnásteho mája celok Podbrezovej. Bardejovčania sa pohybujú na hrane zostupu a ak sa chcú v lige zachrániť, musia nepodmienečne bodovať naplno.
 
V Skalici mohol Partizán aj vyhrať, musel by však premieňať šance, ktoré si vypracuje.
 
„Budeme sa snažiť nadviazať na posledný domáci výkon s Banskou Bystricou a budeme chcieť vyhrať,“ zdôraznil asistent trénera Matej Čobik Ferčík.
 
Získať tri body 
 
„Čaká nás ťažký súper, Podbrezová má svoje kvality, ako každé mužstvo v druhej lige. My sa pripravujeme celý týždeň, trénujeme. Myslím si, že keď si odohráme to svoje, tak zápas zvládneme a získame tri body,“ prezradil hráč Partizána Richard Nemergut.
 
 
„Zakončenie je naša achilova päta dlhodobo, ale od zápasu k zápasu sa zlepšujeme aj v tomto smere a budeme sa snažiť nadviazať na hernú výkonnosť, ktorá má stúpajúcu tendenciu. Aj zápas v Skalici spĺňal určité kritéria, to čo my chceme hrať a mužstvo ako sa prezentuje na ihrisku. Bude to treba potvrdiť troma bodmi a kvalitnejším zakončením v útočnej fáze a pôjdeme so všetkou verbou aj silou do toho, aby sme ten posledný domáci zápas zvládli a vyhrali,“ doplnil Čobik Ferčík.
 
Možnosť posunúť sa vyššie
 
V prípade víťazstva Partizána a prehry Dubnice v Petržalke a béčka Žiliny v Košiciach sa Bardejov dostane pred oba tieto celky.
 
„Dubnica nás obehla, zase nás preskočili. My sa sústredíme na Podbrezovú, dôležité tri body musia ostať doma, čo už bude v Žiline, bude o týždeň, ale dôležitý je pre nás tento zápas. Chceme sa posunúť vyššie v tabuľke. Nespoliehame sa len na posledné kolo v Žiline. Je to náš posledný domáci zápas, takže chceme ho vyhrať a ustrážiť si tri body,“ dodal Nemergut.
 
„Zamotalo sa to tam na konci tabuľky aj vďaka tomu, že sme tú Bystricu doma zdolali, čo nikto nepredpokladal a dostali sme určité tímy, ktoré boli pred nami, pod tlak. Čiže teraz bude záležať aj od nich, ako sa k tým zápasom postavia a samozrejme od nás a my veríme, že tá súhra všetkých zápasov a hlavne nášho, my pozeráme hlavne na seba, bude taká, aby sme v súťaži úspešne zakončili posledné zápasy a zachránili sa,“ zhodnotil asistent trénera.
 
Aj tento majstrovský zápas dvadsiateho deviateho kola medzi Bardejovom a Podbrezovou sa odohrá bez divákov a aj preto ho odvysielame v priamom prenose na našom youtube kanáli.
 
„Chcel by som pozvať všetkých fanúšikov bardejovského futbalu, či už tu na tribúnu alebo na vysielanie naživo na Ahoj.tv,“ dodal na záver Nemergut.
(18:34, red)
Diskusia
Pridať komentár