VIDEO | V boji o záchranu Bardejov nedokázal vyhrať v Dubnici, i keď v závere viedol

2998x
24. Apríl 2021
Góly padali v závere zápasu
Bardejovčania remizovali 2:2, v boji o záchranu je stále všetko otvorené 
 
Po domácej výhre nad béčkom Slovana Bratislava (2:1) sa v 26. kole predstavili futbalisti Partizána Bardejov v šesťbodovom zápase v Dubnici nad Váhom.
 
Oba celky sa pohybujú na hranici zostupu a aj preto výsledok tohto zápasu veľa napovedal v boji o udržanie sa v druhej lige. V prípade víťazstva Partizána by sa Hornošarišania dostali von z pásma zostupu.
 
V úvode mal viac z hry Bardejov a vypracoval si aj niekoľko rohových kopov, no gól v prvej štyridsaťpäť minútovke nedokázal streliť. Až po zmene strán sa presadili aj strelci.
 
Pozrite si videoreportáž
 
Najprv skóre otvorili v 71. minúte Bardejovčan Bilali, no v 86. minúte domáci Vaculík dokázal vyrovnať. Hostia sa však nevzdali a v 90. minúte dokázali streliť druhý gól, keď domáceho gólmana prekonal Brigant. V nadstavenom čase však znova udrela Dubnica a v samom závere získala pokutový kop, ktorý premenil Bilovský a stanovil na konečný výsledok 2:2.
 
Zápas sa v sobotu 24.4.2021 skončil nerozhodne a oba celky delí aj naďalej jeden jediný bod. Najbližšie sa Bardejov v domácom prostredí predstaví v nedeľu 2.5., keď v priamom prenose privíta Banskú Bystricu.
 
FK Dubnica nad Váhom – Partizán Bardejov 2:2 (0:0)
 
Góly: 86. Vaculík, 90. Bilovský (pen.) - 71. Bilali, 90. Brigant
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko - Petko, Nemergut, Tatar (46. Santos), Maťaš, Brigant, Horváth, Dzurik, Selimi (46. Mijland), Sedláček (90. Jarzebak), Bilali.
(18:27, red)
Diskusia
Pridať komentár