V priamom prenose porazil Bardejov bratislavský Slovan gólom v 90. minúte

2622x
17. Apríl 2021
V priamom prenose dôležité víťazstvo Bardejova 
 Duel sme odvysielali v priamom prenose
 
Po tesnej prehre v Petržalke (3:2) hostili futbalisti Bardejova ďalší celok z Bratislavy, tentokrát béčko Slovana. Oba celky sa plece pri pleci potácajú v pásme zostupu a aj preto ak sa chce Partizán z tejto zóny dostať preč, musel v sobotu získať plný počet bodov.
 
Od začiatku stretnutia sa hralo zo strany na stranu, no vyloženejšiu šancu si ani jeden celok nevypracoval. Aj preto sa úvodné dejstvo skončilo bez gólov.
 
Po zmene strán sa domáci ujali vedenia v 56. minúte, keď sa presadil Dzurik a poslal Partizán do vedenia. Následne mali viac z hry Bratislavčania, ktorí postupne prevzali iniciatívu a dostali sa aj do niekoľkých šancí, no Čikoš-Pavličko bol pozorný.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
V 78. minúte Čerepkai po chybe v obrane hostiteľov po prudkej prihrávke z pravej strany vyrovnal a zdalo sa, že aj tento zápas Bardejov iba remizuje. Všetko sa však zmenilo v úplnom závere, keď loptu po ľavej strane potiahol Brigant, v skrumáži sa lopta odbila od brvna bránky Slovana, no v dorážke nikým nekrytý Romulo Silva Santos poslal loptu do siete a zabezpečil Hornošarišanom dôležité tri body.
 
Povedali po zápase
 
Romula Silva Santos, hráč Bardejova, autor víťazného gólu: "Chválabohu máme tri body, bol to veľmi ťažký zápas. Sú to veľmi dôležité tri body. Sme šťastní za gól v závere. Všetko je dnes v poriadku. Pred striedaním mi tréner povedal, aby som do hry dal všetko a aby som hral srdcom. Bude lepšia atmosféra, budeme pracovať a budeme si viac veriť. Verím tomu." 
 
Pozrite si videoreportáž zo zápasu 
 
Bobi Stojkoski, tréner Bardejova: "Gratulujem môjmu mužstvu. Bojovali sme celý zápas. Bola aj koncentrácia, všetko, čo sme boli dohodnutí. Potrebovali sme tri body. Teraz sme pokojnejší a ideme ďalej. My sme zápas kontrolovali. Po prvom góle sme hrali viac defenzívne. Ich hráč nemôže byť voľný, urobili sme chybu a dostali sme gól. V prvom polčase sme mohli dať tri góly. Hráme každý zápas pod tlakom. Dnes sme si zaslúžili vyhrať."
 
Vladimír Gála, tréner Slovana: "Do Bardejova sme prišli s cieľom vyhrať. Myslím si, že sme to celý zápas potvrdzovali. Futbal je niekedy nespravodlivý. Domáci si víťazstvo ustrážili, ale istotne  si ho nezaslúžili. Boli sme lepším tímom, ale domáci majú tri body. Aj keď sme spravili chybu pri štandardnej situácii, chceli sme naďalej hrať svoj futbal. Boli sme dominantní, mali sme šance. Po vyrovnávajúcom góle sme chceli víťazstvo strhnúť na svoju stranu, bohužiaľ, výsledok je taký, aký je. Dnes bol futbal nespravodlivý."
 
Partizán Bardejov BŠK – ŠK Slovan Bratislava B 2:1 (0:0)
Góly: 56. Dzurik, 90. Silva Santos – 78. Čerepkai
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko - Petko, Nemergut, Maťaš (84. Jarzebak), Brigant, Horváth, Dzurik, Elmazi (65. Sedláček), Mikolaj (80. Silva Santos), Marcus (65. Lukáč), Bilali
(14:22, red)
Diskusia
Pridať komentár