VIDEO | Futbalisti Bardejova musia proti Slovanu bodovať naplno

1118x
15. Apríl 2021
Už v sobotu proti Slovanu
Pozrite si videoreportáž 
 
Po tesnej prehre v Petržalke privítajú futbalisti Bardejova v sobotu sedemnásteho apríla ďalší celok z Bratislavy, tentokrát béčko Slovana. Oba celky sa plece pri pleci potácajú v pásme zostupu a aj preto ak sa chce Partizán z tejto zóny dostať preč, musí cez víkend získať plný počet bodov.
 
S čím pôjdu Hornošarišania do šesťbodového zápasu prezrádza Lukáš Horváth a Bobi Stojkoski.
 
„Určite s cieľom získať tri body, už ich veľmi potrebujeme a hlavne tabuľka nás tlačí, takže tam nemáme čo vymýšľať. Potrebujeme tri body a potrebujeme víťazstvo,“ prezradil kapitán mužstva Lukáš Horváth
 
 
„Každý zápas hráme pod tlakom, situácia je ťažká. Trénovali sme dobre, chlapci sú kľudní. Vedia čo majú robiť. Urobili sme nejaké taktické veci. Myslím si, že to bude dobrý zápas a ideme vyhrať,“ povedal tréner Bobi Stojkoski.
 
Napriek dvom gólom bez bodu 
 
Bardejovčania mohli získať minimálne bod aj v Petržalke, no napriek dvom streleným gólom inkasovali po chybách v obrane až trikrát a domov cestovali naprázdno.
 
„Vysvetlili sme si veci, ktoré sme robili zle, ktoré dobre a sústredíme sa už na ďalší zápas. Ďalšie dni to prebolelo a ideme ďalej,“ dodal Horváth.
 
„Disciplína bola dobrá, chlapci hrali dobre, len tie chyby. Ten týždeň sme na tom pracovali, korigujeme chyby a budeme bojovať,“ doplnil tréner.
 
V prípade víťazstva Partizána a prehry dvanástej Dubnice sa Partizán dotiahne na nezostupovú priečku na rozdiel jediného bodu.
 
Aj tento majstrovský zápas dvadsiateho piateho kola medzi Bardejovom a Slovanom sa odohrá bez divákov a aj preto ho odvysielame v priamom prenose na našom youtube kanáli.
(18:22, red)
Diskusia
Pridať komentár