VIDEO | TOPA SPORT s bohatou ponukou elektrobicyklov

1358x
05. Apríl 2021
Nielen predaj, ale aj profesionálny servis
Pozrite si videoreportáž 
 
Kategória bicyklov patrí v bardejovskej predajni TOPA SPORT k popredným a vyhľadávaným. V špecializovanom obchode nájdete takisto širokú škálu populárnych elektrobicyklov, ktoré naberajú čoraz viac na obľúbenosti medzi bežnými užívateľmi. Pestrý výber sprevádza odborná spolupráca s majstrom sveta v cyklotriale Jánom Kočišom – reprezentantom značky Rock Machine.
 
„Na týchto bicykloch dokážete prejsť ďaleko dlhšie trasy, čo je veľký benefit. Viete zažiť a vidieť viac. Je to fajn v prípade, že idete s nie úplne rovnocenným sparing partnerom, ktorý nemá až takú fyzickú kondíciu,“ uviedol majster sveta v cyklotriale Ján Kočiš.
 
Cenová relácia sa odvíja od motora daného elektrobicykla, ale aj od batérie, ktorá sa nachádza v danom modeli. Všetko to začína niekde na sume 1300 eur a môže sa vyšplhať až do výšky 7000 eur za kus.
 
Nie je to motorka 
 
„Nie je to motorka, stále je to o tom, že je to bicykel a vy musíte vynaložiť nejakú aktivitu a silu, aby ste prišli z bodu A do bodu B. Je už na vás, aká dlhá bude tá cesta a koľko energie do toho dáte. Ten elektrobicykel ponúka tri módy, ktoré viete používať – či je to ekonomický režim, trail režim alebo boost, čo je tá najväčšia pomoc,“ ozrejmil Kočiš.
 
Rock Machine je v podstate domácou značkou, ide o českého výrobcu. Značka expanduje už do celej Európy.
 
„Vyniká určite svojím vzhľadom, tým že používame Shark Spine style – to znamená, že rámy majú výzor žraločej plutvy. Takisto vyniká svojou farebnosťou, geometriou. Radíme sa do kategórie Fun, nerobíme nejaké úplne top pretekárske modely, ktoré stoja 8 – 10-tisíc, ale skôr pre tú širšiu verejnosť, je to pre zábavu. Snažíme sa tých našich zákazníkov potiahnuť do lesov, a nie na tie cestné bicykle,“ doplnil Kočiš.
 
Dôležitý je pravidelný servis 
 
Po kúpe bicykla je rovnako dôležitý práve jeho pravidelný servis, ktorý je v predajni TOPA SPORT samozrejmosťou.
 
„Keď si kúpite bicykel, pre toho predajcu to neznamená, že sa so zákazníkom už lúči. Berie si za ten bicykel aj nejakú zodpovednosť, toho zákazníka si stále pritiahne naspäť tým, že mu ponúkne špecializovaný servis. Nie je to o tom, že to donesie komukoľvek do garáže ale naozaj je tu špecializovaný servis. Je to na úrovni a je to veľmi dôležité, aby sa bicykel servisoval pravidelne a hlavne profesionálmi,“ uzavrel Kočiš.
 
Spoločnosť TOPA SPORT ponúka svojim zákazníkom športové príslušenstvo tej najvyššej kvality už od roku 1999. Predajňu nájdete na Slovenskej ulici číslo 10 v Bardejove.
(18:27, red)
Diskusia
Pridať komentár