Tragická nehoda v Bardejove! Zahynul 61 ročný muž

3263x
01. Apríl 2021
Nehoda si vyžiadala život 61 ročného muža
Tragická dopravná nehoda na obchvate Bardejova 
 
V posledné minúty včerajšieho dňa (31.03.2021) došlo na juhozápadnom obchvate mesta Bardejov, v smere od obce Mokroluh, k smrteľnej dopravnej nehode.
 
Päťdesiatjeden ročný vodič z obce Tarnov na osobnom vozidle jazdil na uvedenom úseku cesty, pričom sa plne nevenoval vedeniu vozidla, v dôsledku čoho s ním zišiel mimo cestu, kde narazil do betónového priepustu. Tam ostalo vozidlo stáť.
 
Pri tejto nehode vodič utrpel ľahké zranenia, aj rovnako starý spolujazdec na prednom sedadle (pochádzajúci z Bardejova) utrpel ľahké zranenia, no 61 ročný Bardejovčan sediaci na zadnom sedadle už takéto šťastie nemal. Utrpel zranenia, na následky ktorých na mieste dopravnej nehody podľahol.
 
Na mieste zasahovali piati príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bardejove s jedným kusom hasičskej techniky, ktorí vyslobodili zranenú osobu z havarovaného vozidla, poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc, asistovali lekárovi a pomohli zranené osoby naložiť do vozidiel Zdravotnej záchrannej služby. 
 
Havarovaný automobil zabezpečili proti vzniku požiaru a úniku prevádzkových kvapalín a pomohli naložiť na vozidlo odťahovej služby. 
 
 
Škoda na vozidle bola vyčíslená na 8000 eur. Prítomnosť alkoholu u vodiča bola vylúčená vykonanou dychovou skúškou.
 
Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Bardejove v prípade začal trestné stíhanie a súčasne vodičovi osobného vozidla vzniesol obvinenie z prečinu usmrtenie.
(10:05, krpz, M, Knišová - KR HaZZ)
Diskusia
Pridať komentár