Vo štvrtok 1,8 a v sobotu 1,2 promile

4137x
29. Marec 2021
Nepoučiteľný vodič
Bardejovčan nafúkal v priebehu troch dní 
 
Päťdesiattriročný Bardejovčan skúšal pozornosť policajtov vo štvrtok (25.03.2021) a taktiež hneď v sobotu (27.03.2021). Nešťastím pre neho bola ale skutočnosť, že v oboch prípadoch to pre neho nedopadlo dobre.
 
Ako vodič osobného vozidla zn. Hyundai jazdil vo štvrtok po miestnej bardejovskej komunikácii, kde z dôvodu nekoordinovanej jazdy v protismernej časti vozovky bol policajnou hliadkou zastavený a kontrolovaný.
 
Bol podrobený aj dychovej skúške, ktorej výsledok bol pozitívny, dosiahol hodnotu viac ako 1,8 promile! Vodič bol zadržaný, no nebol umiestnený do cely policajného zaistenia zo zdravotných dôvodov (lekár na umiestnenie nedal súhlas).
 
Aktuálne VIDEOREPORTÁŽE nájdete na našom youtube kanáli AHOJ.TV 
 
Aj slnečná sobota zjavne motivovala tohto Bardejovčana k jazde autom. Dopoludnia jazdil, už bez príslušného vodičského preukazu (nakoľko ho mal po štvrtkovej jazde zadržaný) po miestnej komunikácii a z dôvodu, že nedal znamenie o zmene smeru jazdy, bol policajnou hliadkou zastavený a kontrolovaný.
 
Dychová skúška teraz dosiahla hodnotu viac ako 1,1 promile. Aj teraz bol vodič zadržaný, bol obmedzený na osobnej slobode, no teraz už bol umiestnený aj do cely policajného zaistenia.
 
Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Bardejove v prípade vedie trestné stíhanie vo veci prečinu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.
(10:43, krpz)
Diskusia
Pridať komentár