Neradi nosíte vysoké podpätky? Vyskúšajte rovnako elegantné alternatívy na plochej podrážke

898x
25. Marec 2021
Elegantné alternatívy na plochej podrážke
Nemáte radi vysoké podpätky a chcete vyzerať elegantne? Máme pre vás riešenie
 
Aj keď vysoké podpätky patria k tým najelegantnejším dámskym topánkam, nie každá žena si môže dovoliť nosiť ich často. Mnoho žien to vzdá zo zdravotných dôvodov, iné sa pri tomto druhu obuvi jednoducho necítia pohodlne alebo sebavedome.
 
Našťastie pre ľudí, ktorí nemajú radi vysoké podpätky, existujú aj ďalšie riešenia v podobe štýlových topánok na plochej podrážke. Stojí za to sa presvedčiť, že na to, aby ste vyzerali elegantne, módne a žensky, nepotrebujete vysoké podpätky.
 
Baleríny
 
Najobľúbenejšie elegantné topánky na plochom podpätku sú baleríny. Vďaka veľkému pohodliu ich nosia ženy takmer všetkých vekových skupín - od malých dievčat až po staršie dámy. Dámske baleríny sú ponúkané v mnohých verziách, medzi ktorými nechýba ani mimoriadne elegantný model, ktorý sa hodí aj na tie najformálnejšie príležitosti.
 
Verzie v decentných farbách stačí skombinovať s vhodnou sukňou, šatami, nohavicami alebo oblekom, aby boli ideálne na obchodné rokovania, konferencie, školenia a stretnutia. Nič vám tak nebráni nosiť je každý deň, napríklad do práce v kancelárii. Elegantné baleríny si môžete pokojne obuť takisto na rôzne súkromné príležitosti, ako je rande, večierok, návšteva divadla, rodinná oslava.
 
Za zmienku stojí takisto fakt, že si stále viac žien do svojich svadobných štylizácií vyberá elegantné modely, zdobené zirkóniami a kryštálmi. Nevesta sa tak nemusí trápiť v neobľúbených vysokých podpätkoch. V krásnych, jasných a zladených balerínach bude vyzerať rovnako oslnivo a zaistí si tak stopercentné pohodlie v tento dôležitý deň.
 
Lordsy
 
Elegantné dámske balerínky nie sú jedinou alternatívou vysokých podpätkov. Topánky s vyššími podpätkami je tiež možné vymeniť za ikonické dámske lordsy na rovnej podrážke. Pripomínajú modely, ktoré predtým nosila dvorná aristokracia, ktorej navyše vďačia za svoje meno.
 
Štýlové, pohodlné, elegantné topánky - tak sa dajú v skratke opísať lordsy. Výberom vkusných, minimalistických verzií a ich kombináciou s vhodným oblečením si môžete zaistiť pohodlie a zároveň ukázať zmysel pre štýl. K elegantným outfitom budú pasovať klasické, čierne, kožené lordsy, ako aj modely s jemným zdobením, napríklad remienkom, sponou alebo mašľou. Aj jednoduchá kompozícia s obľúbenými rúrkami, bielou košeľou a bundou zaručí dobrý vkus, elegantnosť a estetiku.
 
Mokasíny
 
Topánkami na plochej podrážke, ktorá sa dlhé roky tešia uznaním žien sú mokasíny. Rovnako one môžu byť, vedľa balerín a lordsov ideálnou náhradou vysokých podpätkov. Mokasíny sú univerzálnou obuvou - na jednej strane vyzerajú dobre v každodennom vydaní, existujú však aj modely, ktoré sú synonymom elegancie. Táto obuv - kožená aj semišová - je často vyberaná do práce, do školy, na spoločenské stretnutia a na rôzne typy rodinných osláv, ako sú narodeniny, prijímanie alebo krst.
 
Mnoho žien, ktoré si obľúbili v poslednej dobe veľmi módny, trochu mužský vzhľad, rady vyberajú mokasíny s oblekovými nohavicami a košeľou. Bez ohľadu na to, či má štylizácia formálny alebo poloformálny charakter, tieto topánky vždy poskytujú veľké pohodlie pri nosení, čo je ich nepopierateľnou výhodou.
(16:44, r)
Diskusia
Pridať komentár