VIDEO | ZŠ s MŠ Pod Vinbargom v Bardejove opäť posilňuje športovú prípravu

1869x
24. Marec 2021
Staňte sa súčasťou hokejovej triedy
Pozrite si videoreportáž 
 
Základná škola s materskou školou Pod Vinbargom v Bardejove otvorí športovcom svoje brány aj v školskom roku 2021/2022. Rodičia môžu prváčikov prihlásiť do športovej triedy zameranej na ľadový hokej – korčuľovanie. Hokejová trieda sa zároveň bude otvárať aj na druhom stupni.
 
„Do tej triedy sa môže prihlásiť každé dieťa, ktoré má len trošičku ochotu športovať. Nemusí byť výborný športovec alebo vedieť korčuľovať. V prvom ročníku sa učia korčuľovať, majú na to vytvorené podmienky, majú na to športové náradie, s ktorým sa začnú učiť,“ uviedla riaditeľka školy Milena Kravcová.
 
„Hokejový klub mládeže MHC 46 Bardejov v spolupráci so Základnou školou s materskou školou pod Vinbargom stabilne zabezpečuje kvalitný tréningový proces, o ktorý sa stará 11 kvalifikovaných trénerov. Malé detičky – začínajúci hokejisti dostávajú kompletný výstroj,“ ozrejmil prezident MHC 46 Tomáš Ivan.
 
Všetko zariadi škola a klub 
 
Rodičia sa tak nemusia o nič starať, celý servis je v réžii hokejového klubu a školy.
 
„Tešíme sa na Vás. Príďte, nebojte sa, naučíme vás všetko. Naučíme vás plávať, hrať hokej, atletiku, gymnastiku, všetko. Budete mať celú športovú prípravu, akú si ani neviete predstaviť,“ uzavrel Tomáš Ivan.
 
Zápis detí do prvého ročníka sa uskutoční v období od 7. do 30. apríla bez prítomnosti detí. Prihlášku môžete podať poštou alebo elektronicky na webovej stránke školy.
(18:30, red)
Diskusia
Pridať komentár