Stredná priemyselná škola technická pripravila netradičný Deň otvorených dverí

851x
18. Marec 2021
V online móde
Historicky prvé DOD online formou  
 
Žijeme v náročnej dobe, ktorú poznamenala celosvetová pandémia, no život sa zastaviť nedá. A my všetci sa jej musíme prispôsobiť.
 
Blíži sa čas, keď žiaci 9. ročníka základných škôl sa rozhodujú o svojej budúcej strednej škole, o svojom budúcom povolaní. Kým ich predchodcovia mali možnosť tú svoju strednú školu navštíviť, spoznať jej priestory a hlavne študijné odbory, ktoré škola ponúka, dnešní deviataci sú o túto možnosť ukrátení, a tak rozhodovanie je o to ťažšie.
 
Stredná priemyselná škola technická pripravila netradičný a historicky prvý Deň otvorených dverí online, aby tak umožnila všetkým záujemcom získať potrebné informácie.
 
Špeciálne video miestnosti
 
Boli vytvorené video miestnosti pre jednotlivé študijné odbory, a to staviteľstvo, techniku a prevádzku dopravy, elektrotechniku a sieťové a informačné technológie , ktoré boli sprístupnené 4. marca 2021 v čase od 15.30 do 17.00.
 
Vyučujúci odborných predmetov boli pripravení odpovedať na zvedavé otázky žiakov a ich rodičov o jednotlivých odboroch, ich zameraní, o predmetoch, ktoré sa v rámci odboru vyučujú, o uplatnení v praxi a pod.
 
Prezentácia nekončí
 
Odpovede na všeobecné otázky týkajúce sa života školy a školského internátu sa dozvedeli, ak sa pripojili na video miestnosť vedenia školy. Prezentácia školy týmto dňom nekončí. Kto by chcel získať informácie o jednotlivých študijných odboroch, môže navštíviť webovú stránku školy, kde nájde pútavé informačné videá.
(14:20, SPŠT) 
Diskusia
Pridať komentár