VIDEO | Futbalisti Partizána Bardejov sa najbližšie predstavia proti Košiciam

1762x
11. Marec 2021
Odhodlaní získať ďalšie body
 Pozrite si videoreportáž
 
Druholigové východniarske derby čaká futbalistov Partizána Bardejov, ktorí nastúpia v sobotu trinásteho marca proti Košiciam. Domáci zápas odohrajú vo Vranove nad Topľou. 
 
„Očakávania sú jednoznačné, chceme brať tri body. Hráme doma, takže tri body sú určite jasné,“ uviedol hráč Partizána Bardejov Dušan Dlugoš. 
 
„Košice sú dobré mužstvo, sú piaty v tabuľke, vyhrali posledné dva zápasy. Chýbajú nám body z posledného zápasu s Púchovom, budeme robiť všetko pre to, aby sme získali v sobotu tri body,“ objasnil tréner Partizána Bobi Stojkoski. 
 
Ťažký duel 
 
Bardejovčania mali uplynulý víkend voľno, a tak bol dostatok času na prípravu pred ťažkým duelom s Košicami. Postupne sa v družstve udomácňujú aj noví hráči, ktorí počas zimy posilnili Partizán. 
 
„Mali sme teraz týždeň voľno, pripravovali sme sa už tento týždeň na Košice, teraz máme ešte ďalší týždeň. Budeme sa snažiť ich poraziť a zobrať tri body,“ podotkol Dlugoš. 
 
„Na tréningoch sme robili video analýzu, tešíme sa, bude to lepšie,“ poznamenal tréner.
 
„Lutfi je veľmi dobrý útočník, z troch zápasov dal tri góly, uchytil sa veľmi dobre. Ostatní sa zatiaľ oťukávajú, ale vyzerá to veľmi dobre,“ uzavrel Dlugoš. 
 
Zápas 20. kola má úvodný výkop o pol tretej, hrať sa bude znova bez divákov. Partizán v boji o záchranu potrebuje bodovať naplno.(14:37, red) 
Diskusia
Pridať komentár