V bardejovskom priemyselnom areáli by mohli vzniknúť ďalšie pracovné miesta

3198x
09. Marec 2021
10 miliónová investícia spoločnosti Kamax
Ráta sa aj s rozšírením parkoviska pre osobné vozidlá 
 
Spoločnosť Kamax Fasteners, s.r.o., plánuje v bardejovskom priemyselnom areáli zväčšiť svoj závod. Pribudnúť by mala prístavba haly na rozšírenie technológie lisovania a obrábania v závode určenom na výrobu a distribúciu oceľovej spojovacej techniky.
 
Plánovanou prístavbou novej výrobnej haly, ktorá bude pozostávať z dvoch modulov s celkovou plochou 9 325 metrov štvorcových, sa má priemyselný areál rozšíriť za účelom zvýšenia kapacity skladov a rozšírenia technológií na spracovanie oceľového drôtu na skrutky. Súčasne by sa mala navýšiť aj kapacita ich výroby.
 
Ráta sa aj s vybudovaním manipulačnej plochy, rozšírením parkoviska pre osobné vozidlá a tiež s vybudovaním nového výjazdu pre nákladné automobily napojením na Priemyselnú ulicu.
 
Uvedenú zmenu predložili na posúdenie vplyvov na životné prostredie (EIA). Investíciu do novej výrobnej haly predbežne vyčíslili na cca 10 miliónov eur.
 
V súvislosti s rozširovaním závodu spoločnosť predpokladá aj s vytvorením nových pracovných miest pre nové výrobné stroje a zariadenia, zamestnať by sa tak mohlo približne 30 – 40 ľudí s predpokladanou trojzmennou prevádzkou.
(15:18, red) 
Diskusia
Pridať komentár