VIDEO | Bardejovčania s Púchovom iba remizovali, znova sa presadil Bilali

1666x
27. Február 2021
Bardejov dvakrát viedol, no nevyhral
Bardejovčania (v červenom) neprehrali ani v treťom zápase v jarnej časti 
 
Osemnástym kolom pokračovala v sobotu druhá futbalová liga mužov. Partizáni „v domácom prostredí“ vo Vranove nad Topľou privítali Púchov a v takzvanom šesťbodovom zápase chceli a potrebovali bodovať naplno.
 
V úvode stretnutia bol aktívnejší Partizán a už v siedmej minúte skóre otvoril Mijland. Aktívny bol Brigant a postupne vypracoval niekoľko šancí, no akcie sa gólom neskončili.
 
Po štvrťhodine hry však Púchovčan Štefanec vyrovnali na 1:1 a hralo sa odznova. V polovici prvého dejstva taktovku prevzali hostia a postupne sa udomácnili na polovici Bardejova. Boli lepším tímom, mali väčšie držanie lopty a niekoľkokrát aj zakončili, Dlugoš bol v bráne Hornošarišanov pozorný.
 
Do konca prvej štyridsaťpäťminútovky už ďalší zásah nepadol a tak sa oba celky pobrali do šantí za nerozhodného stavu.
 
Pozrite si videoreportáž 
 
Po zmene strán bol niekoľko minút znova aktívnejší BŠK, avšak nepríjemný Púchov pohrozil, brankár červených bol na mieste. V 57. minúte po peknej akcii loptu v súboji vybojoval dobre hrajúci Brigant, do pokutového územia poslal loptu Bilalovi a ten prekonal gólmana MŠK, čím poslal svoje družstvo znova do vedenia – 2:1.
 
No partizáni sa z náskoku tešili len sedem minút, keď po hrubej chybe inkasovali druhý gól – 2:2. Autorom gólu bol Púchovčan Pišoja.
 
V ďalšom priebehu bola hra vyrovnaná, no skóre sa už do konca stretnutia nezmenilo. Partizán Bardejov v osemnástom kole remizoval s MŠK Púchov 2:2 a do tabuľky si pripísal jeden bod.
 
Povedali po zápase
 
Bobi Stojkoski, tréner Bardejova: „Dnešný zápas nebol veľmi dobrý, nie som spokojný s bodom. Záložníci hrali zle, nehrali to, na čom sme sa dohodli, čo sme robili celý týždeň. Urobili sme dve chyby a dostali sme góly. Náš brankár Dlugoš mal dobré momenty, chyby urobili hráči, ktoré nemôžu robiť. Body sme potrebovali.“
 
Lukáš Kaplan, tréner Púchova: „Po minulotýždňovom výsledku sme chceli jednoznačne vyhrať, čo sa nám v konečnom dôsledku mohlo podariť. Trochu sme rozčarovaní z toho, čo zahadzujeme, lebo dnes sme si vypracovali dostatočný počet šancí na to, aby sme tu vyhrali. Súperovi sme pripravili dve príležitosti, čo nás trochu mrzí, ale sme veľmi radi aj za bod, nakoľko súper sa k nám nepriblížil v tabuľke a držíme ich od nás s dostatočným odstupom. Sedem minút do konca brankár nám vyrazil čistú šancu na brvno. Mali sme však aj ďalšie príležitosti, tri určite stopercentné šance, ktoré musíme premieňať, nakoľko tabuľka je veľmi vyrovnaná a každý bod je dôležitý.“
 
Partizán Bardejov BŠK – MŠK Púchov 2:2 (1:1)
Góly: 7. Mijland, 58. Bilali – 16. Štefanec, 64. Pišoja
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Dlugoš – Petko, Lizardo (72. Ronaldo), Brigant, Horváth, Pacheco, Jarzebak, Dzurík, Mijland, Sedláček (84. Lukáč), Bilali
 
Videoreportáž nájdete už čoskoro na našom youtube kanáli.
(19:51, red)
Diskusia
Pridať komentár