Žiaci v Bardejove prejdú opäť na dištančnú výučbu

1683x
26. Február 2021
Aktuálne informácie krízového štábu 
Školy v Bardejove opäť dištančne 
 
V súvislosti s negatívnym vývojom počtu nakazených vírusom Covid v meste a okrese Bardejov, na základe konzultácie s regionálnym epidemiológom, ako aj na základe záverov dnešného Mestského krízového štábu (MsKŠ) bude vyučovanie žiakov prvého stupňa ZŠ v zriaďovateľskej pôsobnosti Mesta prebiehať v pondelok 1.3.2021 dištančnou formou.
 
Po vyhodnotení dát z víkendového testovania, resp. po dnes avizovanom rozhodnutí vlády vás o ďalšom postupe budeme informovať.
 
Plne si uvedomujeme - pričom so všetkou zodpovednosťou - potrebu a nevyhnutnosť vzdelávania najmä detí na prvom stupni prezenčnou formou. Je to aj náš záujem a priorita , ale musíme dbať predovšetkým na ochranu ich zdravia, ochranu zdravia pedagógov a rodičov. Bardejov je dnes v bordovej fáze, a všetky doterajšie rozhodnutia MsKŠ sa ukázali ako rozumné a obozretné. Boli prínosom pre zvrátenie negatívneho vývoja pandemickej situácie v meste. O ďalšom postupe vás budeme aktuálne informovať. Materské školy budú zatiaľ od pondelka 1.3.2021 fungovať v režime , ktorý vyžaduje aktuálne platný „školský semafor“ .
 
Ďakujeme za pochopenie - je to v záujme nás všetkých.
(12:58, FB/Mesto Bardejov - oficiálna stránka)
Diskusia
Pridať komentár