Hádzanárky privítali silné Michalovce, muži už skončili

8x
14. Máj 2015

Michalovce boli šikovnejšie a zaslúžene vyhrali

Domáce v modrom na súperky nestačili 

 

Hádzanárske súťaže sa blížia do finále. Bardejovské hádzanárky odohrali na domácej palubovke predposledný zápas, muži sezónu ukončili vysokou prehrou.

V stredu 13.5.2015 nastúpili mladšie dorastenky HC Bardejov na domácej palubovke proti silným Michalovciam. Už predzápasom bolo jasné, kto by mal diktovať tempo hry, tabuľkové postavenie prezrádzalo, že body by mali získať skúsené Michalovčanky.

Hosťujúce hráčky sa do domácich zahryzli už od začiatku a postupne zvyšovali svoje vedenie.  Napriek územnej prevahe domáce predviedli viacero pekných akcií, častokrát však chýbalo presnejšie zakončenie. V prvom polčase strelili domáce trinásť gólov, v druhom rovnaký počet, no súperky už menej a napokon sa číslo zastavilo na cifre 43.  Napriek prehre v niektorých fázach domáce ukázali potenciál a hosťujúce hráčky zatlačili.

HC Bardejov - Michalovce 26:43

 

Ukončila sa aj druhá hádzanárska liga mužov. Bardejov sa po niekoľkých rokoch do súťaže opätovne prihlásil a v súťaži nesklamal.  Chlapci trénujú na úkor voľného času, popri skúsených príležitosť dostali aj mladší hráči. V poslednom zápase Bardejov doma privítal béčko Prešova a prehral vysoko 21:53, po polčase 11:30. V tabuľke sa umiestnil na poslednom mieste, z osemnástich duelov vyhral štyrikrát. Pozitívom je, že si do haly našli cestu diváci.  Otázkou ostáva, či sa muži dokážu do ligy prihlásiť aj ďalšiu sezónu.

HC Bardejov - Tatran Prešov B 21:53

(13:30, red)

680
Diskusia
Pridať komentár