VIDEO | V Partizáne nový tréner i hráč

1572x
12. Február 2021
Začína sa jarná časť ligy 
Pozrite si videoreportáž 
 
Už túto sobotu sa otvoria futbalové brány v druhej futbalovej lige. Bardejovčania úvodný domáci zápas odohrajú vo Vranove nad Topľou proti Popradu. Ešte pred tým však do klubu prišli ďalšie dve nové tváre – klub angažoval severomacedónskeho trénera Bobiho Stojkoskiho, ktorý pred dvomi rokmi už na Slovensku pôsobil.
 
Do kádra prišiel aj 28 ročný útočník Lutfi Bilali takisto zo Severného Macedónska.
 
„V Bardejove som dva dni, klub vyzerá, že je dobre organizovaný. Potrebujem týždeň, aby som káder spoznal lepšie. Videl som tabuľku, Bardejov na tom nie je dobre. Slovenská liga je kvalitnejšia ako tá severomacedónska, sú tu lepšie štadióny i lepšie podmienky pre futbal,“ prezradil nový tréner Partizána Bobi Stojkoski.
 
Lutfi Bilali hrá na pozícii stredného útočníka a príchod do Partizána privítal. V minulosti si už zahral aj v Slovinsku, Fínsku, Grécku či Kosove.
 
Nová posila Bardejova Lutfi Bilali 
 
„V Bardejove sa cítim fajn, aj keď je tu teraz veľká zima. Budem sa snažiť, aby som bol dobrou posilou pre mužstvo. Myslím si, že by sme mohli byť počas nasledujúcej časti sezóny úspešní. Zatiaľ som si pozrel dva tréningy a myslím si, že sú tu dobrí hráči a takisto aj realizačný tím. O rozdiele medzi macedónskym a slovenským futbalom je pre mňa ešte skoro hovoriť,“ zhodnotila nová posila Lutfi Bilali.
 
Dôležité sú body do tabuľky 
 
Tréner Stojkoski vie, že Bardejov potrebuje do tabuľky hlavne body a aby vyhrával domáce zápasy, v ktorých v jesennej časti stratil mnoho bodov.
 
„Ja som prišiel Bardejovu pomôcť a myslím si, že bude lepšie. Chceme, aby sa mužstvo dostalo do stredu tabuľky. Budeme hrať veľa zápasov doma, musíme získavať body,“ dodal tréner.
 
Partizáni sú v tabuľke tretí od konca a počas jarnej časti ich čaká ťažký boj o záchranu. Cieľom je dostať sa v tabuľke vyššie a druhú ligu uhájiť.
(19:40, red, partizanbj.sk)
Diskusia
Pridať komentár