VIDEO | Bardejovčania v Turecku odohrali tri zápasy

1670x
06. Február 2021
Sústredenie v zahraničí 
Pozrite si videoreportáž 
 
Futbalisti Partizána Bardejov odohrali v rámci zimného sústredenia v tureckej Antalyi tri prípravné zápasy, v ktorých nastúpili proti dvom ruským celkom a jednému družstvu z Kosova.
 
V prvom zápase proti ruskému tímu FK Tom Tomsk odohrali kvalitný zápas so šancami na oboch stranách. V prvom polčase boli pozorní obaja brankári a tak úvodná štyridsaťpäťminútovka skončila bez gólov. V druhom polčase Rusi otvorili skóre v 55. minúte a v ďalšom priebehu pridali aj druhý poisťovací gól. V ďalšom zápase sa Partizáni predstavili proti mužstvu FK Fakel a aj tento zápas prehrali o dva góly. Bardejovčania inkasovali v prvom polčase a po zmene strán sa im nepodarilo výsledok ani skorigovať.
 
V treťom poslednom prípravnom dueli nastúpili proti kosovskému celku KF Dukagjini. Ani v tomto zápase sa Partizánom strelecky nedarilo, keď znova nedokázali skórovať, aj keď mali tri vyložené šance. Tento raz inkasovali raz a prehrali tesne 1:0.
 
Hornošarišanov čaká o týždeň v sobotu 13. februára prvý zápas v jarnej časti druhej ligy, keď sa stretnú s trápiacim sa Popradom.
(16:49, red)
Diskusia
Pridať komentár