VIDEO | Partizáni pokračujú v prípravných zápasoch

1624x
22. Január 2021
V rámci prípravy sústredenie v Turecku 
Pozrite si videoreportáž 
 
Zimná príprava futbalistov Partizána Bardejov je už v plnom prúde. Bardejovčania doposiaľ odohrali dva prípravné zápasy, najprv s prvoligovými Michalovcami a následne s druholigovými Košicami. Aj keď v oboch dueloch inkasovali gól v samom závere, v hre bolo množstvo pozitív. Pomaličky sa formuje káder, do tímu už prišli noví hráči - Diego Fracarolli Pacheco a Ronaldo Lima Duarte Lopes.
 
„V Michalovciach sme odohrali dobrý zápas, musíme ešte popracovať na koncentrácii hráčov. Snažíme sa hrať čoraz lepšie a lepšie, to mi robí radosť. Aj v Košiciach sme si počínali fajn, no problém bol v zakončení. Súperovi sme dali veľa šancí, no aj oni nám. Problémom sú ešte záverečné prihrávky, finálna fáza, budeme sa snažiť na tom popracovať a zlepšiť to,“ prezradil Memis Özata, asistent trénera Partizána Bardejov.
 
Bardejovčania v piatok nastúpia proti ďalšiemu tímu z najvyššej súťaže. Preverí ich Ružomberok.
 
„Budeme sa snažiť napraviť naše doterajšie chyby, no to upozorňujeme aj hráčov na tréningu. Zdá sa mi, že chlapcom v tíme chýba líder. Musia spolu viac komunikovať a odvádzať tvrdú prácu pre celý tím, to je veľmi dôležité.“ dodal Özata.
 
Už v pondelok vycestujú partizáni do tureckej Antalye, kde odohrajú tri prípravné zápasy proti kvalitným tímom. Po príchode na Slovensko odohrajú ešte jeden prípravný zápas a trinásteho februára už v ligovom zápase si sily zmerajú s Popradom.
(8:12, red)
Diskusia
Pridať komentár