Polícia zháňa svedkov poobedňajšej nehody

1365x
04. Január 2021
Výzva pre verejnosť – dopravná nehoda v Prešove
Polícia hľadá svedkov nehody 
 
Dňa 14.12.2020 krátko po 16-tej hodine došlo v Prešove na križovatke Ul. Vajanského a Ul. Konštantínova k zrážke neznámeho motorového vozidla s osobným motorovým vozidlom zn. Škoda Octavia, ktorého vodičom bol 35 ročný muž z okresu Humenné.
 
Doposiaľ neznámy vodič nerešpektoval dopravnú značku Daj prednosť v jazde! a vošiel na hlavnú cestu, pričom s vozidlom narazil do osobného motorového vozidla zn. Škoda Octavia.
 
Po zrážke si neznámy vodič nesplnil povinnosti účastníka dopravnej nehody a z miesta nehody odišiel! Z doposiaľ zistených informácií polícia predpokladá, že išlo o osobné motorové vozidlo zn. Renault Thalia, striebornej farby.
 
Vodič po zrážke pokračoval v smere na Bardejov a mal poškodenú prednú časť vozidla. Z dôvodu objektívneho prešetrenia okolnosti tejto dopravnej nehody polícia žiada okoloidúcich vodičov i chodcov, ktorí sa v tom čase nachádzali na uvedenom mieste nehody a mohli by poskytnúť informácie o nej, aby sa prihlásili na tel. č. 0961803516 alebo na tel. č. 158.
 
Občania tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na našej facebokovej stránke Policajného zboru.
(15:05, krpz)
Diskusia
Pridať komentár