VIDEO | Súkromná stredná odborná škola v Bardejove s bohatou ponukou študijných odborov

1793x
31. December 2020
Na svoje si príde každý
Pozrite si videoreportáž 
 
Súkromná stredná odborná škola v Bardejove na Hviezdoslavovej ulici si pre nových záujemcov pripravila bohatú ponuku študijných odborov aj na ďalší školský rok. Kvôli úradujúcej pandémii sa tradičný deň otvorených dverí uskutočniť nemôže, škola však aj počas tohto obdobia pracuje na skvalitňovaní možností štúdia.
 
Čo sa týka praktickej formy vyučovania, žiaci v odbore manikér-pedikér nadobúdajú skúsenosti vo vlastnom školskom salóne, budúci krajčíri majú zase zabezpečenú duálnu formu vzdelávania vo firme Markéta. Odbor hostinský/hostinská má k dispozícii vlastné dielne v budove školy, duálne vzdelávanie vykonáva v reštaurácii Arkáda.
 
Budúci kaderníci počas štúdia praxujú v školskom salóne, ale aj v salóne Štúdia M. Odbor kozmetik má takisto možnosť vyskúšať si prácu v priestoroch školy i v kozmetickom salóne Miroslavy Demjanovičovej. Žiaci z odboru drevárskej a nábytkárskej výroby svoje zručnosti cibria na školskom pracovisku, duálne vzdelávanie im zase umožňuje prax vo firme WSD, s.r.o.
 
Škola ponúka aj širokú škálu mimoškolských aktivít, ktoré utužujú vzťahy medzi pedagógmi a študentmi a zároveň prinášajú možnosť rozvoja jednotlivých talentov. V portfóliu nájdete módne a účesové show, prácu v krúžkoch, barmanský kurz, súťaže zručnosti, lyžiarsky výcvik, výtvarné sústredenia, ale aj poznávacie výlety a exkurzie.
(17:20, red) 
Diskusia
Pridať komentár