VIDEO | Futbalistky Partizána Bardejov chcú v roku 2021 získať majstrovský titul

1451x
27. December 2020
Cieľom je zahrať si znova Ligu majstrov
Stela Semanová (vo výskoku, v zlatom drese) strelila v jeseni sedem gólov
 
Futbalistky Partizána Bardejov sa pred začiatkom práve prebiehajúceho prvoligového ročníka netajili vysokými ambíciami. Pred začiatkom jesennej časti došlo k výmene trénera. Žezlo na lavičiek Hornošarišaniek prevzal srbský kormidelník Igor Djokić. Ten na začiatku uviedol, že jeho jediným cieľom je majstrovský titul a víťazstvo v Slovenskom pohári.
 
Tomu napovedali aj výsledky na ihrisku. Bardejovčanky však kvôli korone stihli odohrať len päť ligových kôl. Vo všetkých zápasoch boli úspešnejšie ako ich súperky.
 
Pred začiatkom súťaže futbalistky tradične organizujú tlačovú konferenciu v štvorhviezdičkovom hoteli Alexander v Bardejovských Kúpeľoch 
 
Doma hrali tri krát s bilanciou tri výhry a skóre 19:0, vonku vyhrali oba zápasy so skóre 5:0. Dievčatá si poradili aj so svojimi najväčšími súperkami v boji o čelo tabuľky. Zvíťazili na ihrisku bratislavského Slovana 1:0 a rovnakým výsledkom sa skončil aj ich súboj s Myjavou, napriek tomu, že väčšinu zápasu hrali oslabené o vylúčenú hráčku.
 
Dobre rozbehnuté Bardejovčanky zastavilo prerušenie súťaže. Aktuálnu tabuľku vedie Slovan Bratislava s 18 bodmi. Hral však o dva zápasy viac ako druhé Partizánky. Tretia je Myjava so šiestimi odohratými zápasmi, štyrmi výhrami, dvomi prehrami a dvanástimi bodmi. Bardejovčanky dali 24 gólov.
 
Sedem gólov Semanovej a Vujadinović
 
Najlepšou strelkyňou je Stela Semanová a Jelena Vujadinović, dali po sedem gólov. Tri krát skórovala Maja Dimitrijević, dvakrát presne mierila Henrieta Vaľušová. Veronika Galarovičová, Maja Šaranović a Helena Božić strelili jeden gól a jeden bol vlastný. 
 
 Popradu strelili Bardejovčanky desať gólov
 
Červenú kartu videli Darija Djukić a Mária Petrová. Žltú Maja Šaranović a Darija Djukić po dva krát. Tamara Gmitterová, Dominika Bereščáková, Helena Božić a Henrieta Vaľušová raz.
 
V tíme päť hráčok zo zahraničia 
 
V družstve je päť legionáriek - Djukić, Vujadinović, Šaranović a Božić. Pochádzajú z Čiernej Hory a sú aj reprezentantkami svojej krajiny. Maja Dimitrijević reprezentuje Srbsko. V jesennej časti nosila v Bardejove na rukáve kapitánsku pásku. Na Slovensku je už dlho, chce tu ostať a ako povedala, uvažuje nad prijatím slovenského občianstva.
 
 V šlágri jesennej časti vyhrali Bardejovčanky na pôde Slovana Bratislava
 
V jesennej časti súťažného ročníka 2020/2021 v drese Partizána nastúpili: Solárová, Drutárovská, Gmitterová, Dimitrijević, Šaranović, Božić, Djukić, Galarovičová, Vaľušová, Vujadinović, Semanová, Bereščáková, Mattová, Petrová, Jacenková, Iľková, Vasiľková.
 

NEÚPLNÁ TABUĽKA PO JESENNEJ ČASTI

 
(15:35, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár