VIDEO | Partizáni nestačili na šošonov, posledný jesenný zápas prehrali

1614x
06. December 2020
Body na Mikuláša získali Žilinčania
Pozrite si videoreportáž 
 
V pätnástom kole nastúpil na posledný zápas jesenného kola Partizán Bardejov v domácom prostredí, na sviatok sv. Mikuláša hostil béčko Žiliny. V dôležitom šesťbodovom zápase sa hralo o veľa, oba celky potrebovali bodovať. 
 
Úvod duelu vyšiel lepšie hosťom, ktorí boli od prvej minúty aktívnejší a už po 200 sekundách skóre otvoril Jibril po prihrávke Kopasa a poslal šošonov do vedenia.  
 
V dvanástej minúte mohli Žilinčania zvýšil na 0:2, no gól ešte nepadol. Čikoš-Pavličko v bráne Partizána inkasoval druhýkrát v sedemnástej minúte, keď ho znova prekonal Jibril a zvýšil na 0:2.
 
 POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
V tridsiatej piatej minúte zahrávali hostia rohový kop, po ňom sa Bardejovčanom podarilo dostať do protiútoku a Marko Lukáč pohodlne znížil na 1:2. V závere polčasu ešte pohrozili žlto-zelení, no skóre sa už nemenilo.  
 
Bardejov sa snažil vyrovnať, v závere inkasoval  
 
Po zmene strán mal viac z hry Bardejov. Postupne si vytvoril niekoľko šancí, no v ofenzíve zlyhal. Do vyloženejšej šance sa dostal Santos, avšak vyrovnať sa mu nepodarilo.
 
V záverečných minútach Hornošarišania hru otvorili, chceli vyrovnať, no napokon ešte dvakrát inkasovali – na 1:3 pre MŠK zvyšoval Jambor a na 1:4 striedajúci Holáň.  
 
 
 
Záverečný jesenný zápas Partizánom nevyšiel, inkasovali až štyri góly a v domácom prostredí opäť nevyhrali.  
 
Povedali po zápase  
 
„Sme radi, že sa nám podarilo zvládnuť zápas. Prvý polčas bol z našej strany veľmi dobrý, mali sme dobrý vstup, viedli sme 2:0, mali sme okrem toho aj dve dobré príležitosti. Súpera sme kontaktným gólom pustili do hry. Prvý polčas sme ustáli, hosťom chválabohu nepadli štandardné situácie, ktoré si vytvorili. Druhý polčas bol už skoro medzišestnástkový, domáci nemali čo stratiť, vsadili všetko na ofenzívu a tým sa nám otvárali priestory za obranou. Mali sme tam znova šance, bohužiaľ opäť sme ich nepremenili, až v závere sa nám podarilo dvomi gólmi poistiť vedenie a sme radi, že sme zvíťazili,“ zhodnotil zápas hlavný tréner Žiliny B Vladimír Veselý. 
 
„Dnes sme nepodali dobrý výkon, Žilina bola vo všetkom lepšia, bola rýchlejšia, presnejšia, efektívnejšia. Prvý polčas nás zrazil hneď na začiatku, prvý gól, druhý gól a prehrávali sme 2:0, kedy sa nám všetko zbúralo a narušilo. Chlapcov sme upozorňovali, že aj keď Žilina má mladý tím, ale vedia hrať futbal. Po dvoch góloch sa nám podarilo streliť kontaktný gól. Druhý polčas sme chceli hrať viac dopredu, chceli sme výsledok zlomiť, aby sme dali aspoň na remízu a potom by sme videli ako ďalej. Nepodarilo sa nám to a nakoniec sme inkasovali ešte dva krát. Krutý výsledok a gratulujem Žiline k výsledku,“ ohodnotil asistent trénera Partizána Bardejov Vladislav Palša.  
 
Partizán Bardejov - MŠK Žilina 1:4 (1:2)
Góly: 35. Lukáč - 4. a 17. Jibril, 82. Myslovič, 90. Holáň
ŽK: 12. Horváth, 34. Čikoš-Pavličko, 38. Jarzebak, 88. Švec - 55. Suľa, 81. Farský, 86. Gomola 
 
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko - Petko, Akahwakou (78. Selimi), Švec, Lizardo (46. Santos), Brigant, Horváth, Jarzebak, Dzurík, Lukáč (73. Stachura), Marcus  
 
Žilinčania nastúpili v tejto zostave: Teplan - Suľa (78. Majdan), Kopas (C), Nagy, Javorček - Myslovič (86. Gomola), Farský, Bichakhchyan (78. Holáň) - Kaprálik (78. Jambor), Jibril, Iľko (64. Slebodník)
(16:06, partizanbj.sk)
Diskusia
Pridať komentár