VIDEO | Bardejovskí futbalisti získali ďalší bod

1287x
02. December 2020
Z horúcej pôdy jeden bod 
Body sa delili 
 
Uprostred týždňa druhá futbalová liga pokračovala štrnástym kolom. Bardejovčania po domácej remíze 1:1 so Skalicou vycestovali do Podbrezovej, kde chceli taktiež bodovať. Po koronaprestávke tak nastúpili na druhý zápas v priebehu piatich dní.
 
Partizán v predposlednom jesennom zápase hral s domácimi železiarmi vyrovnane, i keď v konečnom hodnotení bol spokojný len na päťdesiat percent.
 
 Pozrite si videoreportáž
 
V prvej polovici úvodného dejstva Kukoľ nedovolene fauloval v pokutovom území a rozhodca odpískal pokutový kop. Loptu si na biely bod postavil Brigant, no mieril len do brankára Ludhu. Napriek nepremenenej penalte mali v nasledujúcich minútach viac z hry Hornošarišania.
 
V 42. minúte skóre otvoril po rohovom kope hosťujúci Stachura, domáci vyrovnali zásluhou Pavúka o dve minúty neskôr. Výsledkom 1:1 sa skončila aj úvodná štyridsaťpäť minútovka.
 
Po hodine hry sa mohli dostať do vedenia hostitelia, avšak Pavúk mieril nepresne. Aj o desať minút neskôr mohla Podbrezová skórovať, avšak Bardejovčania sa ubránili. Ani v ďalšom priebehu sa skóre nemenilo a tak sa oba celky rozišli po remíze 1:1.
Futbalisti Partizána sa doma predstavia na Mikuláša, v nedeľu 6. decembra privítajú béčko Žiliny.
(19:11, red, foto: facebook/FK Železiarne Podbrezová) 
Diskusia
Pridať komentár