Partizáni znova vybehnú na futbalové trávniky

1461x
19. November 2020
Hrať sa bude 
Futbalisti Bardejova odohrajú tri majstrovské stretnutia 
 
Po mesiaci a pol sa na Slovensku znova rozbehne aj druhá futbalová liga. Cieľom je dohrať zvyšné tri zápasy a dohrávky z jesenného programu, tak, aby počas zimy mali všetky celky za sebou odohratú presnú polovicu duelov. 
 
„Rozprávali sme sa s klubmi, tie avizovali, že potrebujú sedem až desať dní na prípravu. Na ďalší týždeň v stredu a potom cez víkend by sme už hrať mohli. Potrebné je dohrať ešte tri dohrávky. Každý by mal mať odohratých štrnásť zápasov, teda polovicu súťaže,“ uviedol predseda komisie pre riadenie druhej ligy Miroslav Richtárik.
 
Jednou z podmienok, aby sa zápasy odohrali, bude pravidelné antigénové testovanie hráčov a realizačných tímov.
 
„V rámci nášho klubu antigénové testovanie zvládneme. Na reštart súťaže sme pripravení, tréningový proces sme nemali pozastavený, trénovali sme v skupinkách do šesť hráčov. Verím, že budeme mať oproti iným celkom viac natrénované a že to bude pre nás úspešný reštart,“ podotkol pre klubový web Partizána Bardejov manažér Mário Jančošek.
 
Bardejovčania by sa v prvom z troch zápasov mali predstaviť doma proti Skalici v sobotu 28. novembra od 12.30 hod., následne v Podbrezovej v stredu 2. decembra a doma proti béčku Žiliny v nedeľu 6. decembra. Hrať sa bude bez divákov.
 
Partizáni sa momentálne nachádzajú na jedenástom mieste. Skalica je tretia, Podbrezová piata a Žilina trinásta.
(8:57, partizanbj.sk) 
Diskusia
Pridať komentár