VIDEO | Futbalisti Partizána Bardejov trénujú po skupinách a sú v dobrej kondícii

1677x
12. November 2020
Pripravení na prípadný reštart sezóny
Pozrite si videoreportáž 
 
Pandémia koronavírusu aj naďalej brzdí aktívne fungovanie v športových kluboch. Výnimkou nie sú ani futbalisti Partizána Bardejov, ktorí sú odkázaní na tréningy po malých skupinách za dodržiavania prísnych hygienických opatrení.
 
Po poslednom ligovom zápase sa snažia aspoň takýmto spôsobom udržiavať v kondícií a čakajú na ďalšie stanovisko Slovenského futbalového zväzu a vlády Slovenskej republiky.
 
„Dve skupiny majú tréning o 10:00 hodine, ďalšie dve skupiny trénujú o 11:15. Fungujeme za týchto opatrení, aj keď mám informácie, že viaceré kluby ukončili tréningové procesy. My stále dúfame, že sa bude pokračovať a chceme byť pripravení na prípadný reštart sezóny,“ uviedol manažér klubu Mário Jančošek.
 
To, či sa bude situácia vyvíjať priaznivo v prospech slovenského športu je nateraz otázne, bardejovský klub, tak ako iné kluby, pociťuje ťarchu neistých zajtrajškov.
 
„Ohľadom tejto pandémie je aj určitá nervozita, či už medzi trénermi, alebo samotnými hráčmi. Všetci chceme hrať,“ podotkol Jančošek. Partizán Bardejov je pripravený splniť všetky požiadavky, ktoré by mohli urýchliť návrat k súťažným zápasom.
 
„V rámci klubu by sme samozrejme zvládli aj antigénové testovanie. Sme pripravení aj na tento víkend, lebo tréningový proces funguje. Ak by sa niečo spustilo už teraz v mesiacoch november, december, tak asi bude nejaký čas na prípravu pre tie kluby, ktoré ukončili tréningový proces. Tak verím, že budeme mať možno niečo navyše a bude to pre nás úspešný reštart,“ uzavrel manažér klubu.
(12:31, red)
Diskusia
Pridať komentár