A opäť sa stalo to, čo sme všetci (ne)čakali...

94x
21. Apríl 2015

Klub KSTaK Matej Bardejov v Prahe celkovo získal 72 bodov

všetci spolu.jpg

Bardejovčania spoločne zapózovali

 

V uplynulých dňoch, t.j. 10. - 12. apríla tohto roku sa konali Majstrovstvá Českej a Slovenskej republiky v silovom trojboji, ktoré sa tentokrát usporadúvali u našich susedov v športovej hale Jedenácka v Prahe – Chodove. Tieto majstrovstvá boli zároveň aj nominačnou súťažou na blížiace sa Majstrovstvá Európy, ktoré sa uskutočnia v meste Eastbourn (Anglicko) a na Majstrovstvá sveta, ktoré sa tento krát budú konať v Las Vegas, Nevada (USA).

Bardejovský klub silového trojboju KSTaK Matej Bardejov samozrejme nesmel chýbať a so svojimi zverencami si (opäť) počínal skutočne bravúrne. Okrem vynikajúcich výsledkov a umiestení sa jednotlivým našim zverencom podarilo dosiahnuť národné a svetové rekordy, za čo im patrí jedno obrovské Ďakujeme a náš obdiv.

Klub KSTaK Matej Bardejov v Prahe celkovo získal 72 bodov a v rebríčku sa tak umiestnil na 2. mieste. Reprezentovali ho títo športovci: Slávka Remetová Ratvajská, Jana Vašková, Monika Puzderová, Marek Biroš, Ján Velgos, Patrik Vaverčák, Tibor Guttek a po prvý krát mali a dostali možnosť predstaviť sa publiku aj naši „nováčikovia“ Soňa Zbrehová, Miriama Jalčová, Adam Buzinkay, Andrej HorňákTeodor Holtman. Ochrannú ruku nad našimi športovcami držal ich tréner Marcel Matej, bývalý prezident SAST a viceprezident svetovej federácie GPC pán Ján Matej a terajší prezident SAST pán Ľuboslav Velgos.

Počas celých súťažných dní v klube vládna pokojná atmosféra, naši reprezentanti boli dôkladne pripravení a bolo vidieť, že všetci z klubu držia spolu a vzájomne sa povzbudzujú. Opäť sa potvrdilo, že v jednote je sila a niet nad tímovú spoluprácu. Takúto spolupatričnosť a súdržnosť mohli pokojne našim reprezentantom závidieť nie len naše slovenské kluby, ale dokonca aj tie české. A že silový trojboj, ako aj iné športy, nie je len o tvrdých a náročných tréningoch a súťažiach, ale aj o príjemných voľno časových aktivitách, sa presvedčili aj naši reprezentanti, ktorí počas náročných dňoch stihli navštíviť a spoznať zákutia a miesta nádhernej stovežatej Prahy a presvedčiť sa, že v „Praze je naozaj blaze“.

taxi peto.jpg

Partner spravodajského webu ahojbardejov.sk

 

Za zmienku určite stojí spomenúť návštevu Karlovho mosta či Pražský orloj a vychutnanie si tradičnej českej kuchyni a ich národného jedla. Doma ich však čakalo taktiež prekvapenie v podobe sladkej odmeny. Za tie úspechy, ktoré v Prahe dosiahli, si to aj zaslúžia.

Všetkým zúčastneným srdečne blahoželáme k dosiahnutým výsledkom a prajeme mnoho síl, pevné zdravie a odhodlanie v ďalších súťažiach.  Najbližšia súťaž Otvorené Majstrovstvá SR v tlaku na lavičke a v mŕtvom ťahu EQ+RAW sa uskutoční v Púchove už túto sobotu (25. apríla). Všetci ste srdečne vítaní, tak príďte podporiť našich trojbojárov.

Čoskoro si na spravodajskom portály mesta Bardejov budete môcť prečítať zaujímavý článok s mladučkou trojbojárkou Soňou Zbrehovou.

(17:00, Darius)

657
Diskusia
Pridať komentár