Online vzdelávanie na Súkromnej strednej odbornej škole Bardejov v kreatívnom podaní

1209x
30. Október 2020
Žiaci usilovne pracujú aj z domu
Komunikácia s vyučujúcimi prebieha pomocou Webexu
 
Rozhodnutím Ministra školstva, vedy, výskumu a športu SR sa 12. októbra 2020 zatvorili aj brány SSOŠ Bardejov a vyučovanie sa prenieslo do online priestoru.
 
Aj počas týchto ťažkých dní sa všetci pedagogickí pracovníci školy, učitelia aj majstri odborného výcviku, snažia žiakom sprostredkovať najnovšie poznatky z jednotlivých odborov prostredníctvom programu Webex.
 
Všetci žiaci školy v študijných odboroch: kozmetička a vizážistka, propagačná grafika, operátor drevárskej a nábytkárskej výroby i v učebných odboroch: manikér – pedikér, krajčír, kaderník a hostinský pracujú a komunikujú so svojimi vyučujúcimi prostredníctvom programu Webex podľa platného rozvrhu. A že sú ozaj kreatívni a šikovní, si môžete pozrieť v priloženej galérii.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Želáme všetkým pracovníkom i žiakom SSOŠ najmä pevné zdravie, no aj psychickú pohodu a energiu do ďalších dní. Veríme, že sa čoskoro všetci spoločne stretneme v priestoroch školy a vyučovanie bude prebiehať prezenčnou formou, ktorá je iste pre všetky strany osožnejšia a prínosnejšia.
(11:27, red)
Diskusia
Pridať komentár