Bardejov na víkendové testovanie chystá prekvapenie

4035x
30. Október 2020
Bardejov je na plošné testovanie pripravený 
Počas pilotného testovania sa v počas prvých dvoch dní tvorili dlhé rady čakajúcich 
 
Dnes (30.10.2020), necelých 24 hodín pred spustením celoplošného testovania na COVID-19 opätovne zasadal formou videokonferencie v Bardejove mestský krízový štáb.
 
Ten sumarizoval plnenie prijatých opatrení v súvislosti s nadchádzajúcim testovaním a konštatoval, že samospráva Bardejova je na celoslovenské plošné testovanie pripravená.
 
Deklarovaná pripravenosť sa týka odberných miest, ich personálneho zabezpečenia, ako aj zabezpečenia materiálovým a technickým vybavením.
 
 
Skúsenosti z pilotného testovania z pred týždňa však hovoria, že vždy sa môžu vyskytnúť neočakávané prekážky a problémy: tie (ak nastanú) bude krízový štáb riešiť operatívne a chceme ubezpečiť obyvateľov mesta, že sme pripravení sa s nimi aj patrične vysporiadať.
 
Samospráva chystá aj jedno prekvapenie, ktoré by zajtra a v nedeľu malo výrazným spôsobom pomôcť občanom zorientovať sa v počtoch čakajúcich v jednotlivých odberných lokalitách.
 
Keďže však platí, že "kým nie je dohodnuté všetko, nie je dohodnuté nič", momentálne dolaďujeme technické detaily projektu a podrobne o nich na našich stránkach budeme informovať dnes podvečer.
(11:11, Štefan Hij, ved. útvaru tlačového a medzinárodných vzťahov MsÚ Bardejov)
Diskusia
Pridať komentár