Štartuje prvý ročník celoštátnej fotografickej súťaže, ktorá bude zachytávať Zborovský hrad

886x
29. Október 2020
Zapojiť sa môžu profesionáli i amatéri
Zapojiť sa môžu aj fotografi z cudziny 
 
Združenie na záchranu Zborovského hradu a Fotoklub Bardfa Bardejov vyhlasujú 1. ročník celoštátnej fotografickej súťaže s názvom„ Hrad Zborov - reminiscencie.“
 
Súťaž je určená amatérskym i profesionálnym fotografom z celého Slovenska, ale aj z cudziny. Ich úlohou je prezentovať a zachytiť krásy a zaujímavé pohľady na Hrad Zborov. Súťaž vyvrcholí vernisážou 50-tích finálových fotografií v galérií Dorota, na Hrade Zborov, na jar v roku 2021.
 
O víťazoch a vystavovaných prácach rozhodne odborná porota. Presný termín vernisáže bude včas zverejnený na stránke Združenia na záchranu Zborovského hradu a na sociálnych sieťach. Fotografie je možné zasielať do 31. decembra 2020 na email - sutazhrad@gmail.com.
 
Podmienkou je, aby fotografie tematicky obsahovali zadanú tému - Hrad Zborov. Súťažná kategória je iba jedna spoločná, a to vo farebnom aj čiernobielom vyhotovení. Každý súťažiaci môže do súťaže zaslať maximálne 3 fotografie.
 
Svojho favorita z 10 najlepších fotografií vybraných porotou, vyberú následne aj občania a fanúšikovia Hradu Zborov na Facebooku - Združenia na záchranu Zborovského hradu
(11:41, zborov.sk) 
Diskusia
Pridať komentár