Prešov podáva počas pandémie pomocnú ruku osamelým seniorom a rodinám v núdzi

812x
27. Október 2020
Pomoc tým, ktorí to potrebujú
Dajte o nich vedieť 
 
Mesto Prešov v spolupráci s Potravinovou bankou Slovenska aj počas druhej vlny pandémie pomáha ľuďom v núdzi. Ak vo svojom okolí poznáte niekoho, kto je v tomto náročnom období odkázaný na pomoc, dajte o ňom vedieť. Aj v Prešove žijú ľudia, ktorí sa nachádzajú v zlej životnej situácii.
 
Môžu to byť seniori, ktorí žijú osamelo, zdravotne ťažko postihnutí ľudia alebo viacpočetné rodiny s deťmi, ktoré sa ocitli v nepriaznivej sociálnej situácii pre stratu zamestnania jedného z rodičov či chorobu v rodine a potrebujú pomoc. Odbor služieb pre občanov MsÚ v Prešove v spolupráci s Potravinovou bankou Slovenska a Slovenským Červeným krížom zabezpečil potraviny, ktoré chce týmto osobám a rodinám rozdať a pomôcť im tak prekonať zložité obdobie.
 
Ak poznáte vo svojom okolí niekoho, kto potrebuje potravinovú pomoc, neváhajte a informujte o tom do 6. novembra 2020 prostredníctvom nasledujúcich e-mailových adries: milada.antusova@presov.sk, janka.hnatova@presov.sk, jana.zakarovska@presov.sk.
 
Vo svojom e-maile nezabudnite uviesť meno a priezvisko, telefónne číslo osoby, ktorej máte záujem pomôcť, jej adresu a pripojte aj krátke zdôvodnenie pomoci. Mesto Prešov informácie následne preverí, danú osobu alebo rodinu bude kontaktovať a zároveň zistí, či nepotrebuje ďalšiu pomoc alebo službu.
 
Ďakujeme, že v týchto neľahkých časoch pomáhate pomáhať tým najzraniteľnejším.
(9:26, red) 
Diskusia
Pridať komentár