VIDEO | Sobotňajšie testovanie v Bardejove bez problémov, MŠ Pod Vinbargom zatvoria na 10 dní

1879x
24. Október 2020
Zasadnutie mestského krízového štábu
V sobotu testovanie prebieha v Bardejove bez problémov 
 
Pred malou chvíľou skončilo rokovanie Mestského krízového štábu, ktoré v súvislosti s pandémiou COVID-19 a plošným testovaním zvoláva primátor Boris Hanuščak pravidelne.
 
Môžeme konštatovať, že dnes všetky odberné miesta v našom meste začali s testovaním načas a bez akýchkoľvek problémov, či už z hygienicko-epidemiologického, alebo bezpečnostného hľadiska.
 
Výsledky testovania prinesú okrem iného i zmenu úpravu režimu mestského úradu od pondelka, ako aj zatvorenie MŠ Pod Vinbargom na 10 dní, taktiež od pondelka, po konzultácii s Regionálnym úradom verejného zdravotníctva, z dôvodu zistenia pozitívne testovanej osoby z radov zamestnancov.
 
 
O ďalších opatreniach Vás budeme bližšie informovať zajtra po získaní ďalších informácií, na základe ktorých budeme môcť prijímať ďalšie aktuálne opatrenia.
 
Zároveň chceme poprosiť obyvateľov mesta , aby dodržiavali nariadenia štátnych orgánov, týkajúce sa obmedzenia pohybu a mobility na celom území Slovenska. Toto upozornenie platí najmä v súvislosti s blížiacimi sa sviatkami Všetkých svätých a návštevami hrobových miest.
(12:58, facebook/Mesto Bardejov) 
Diskusia
Pridať komentár