VIDEO | Prerušenie druhej futbalovej ligy a nejasná budúcnosť bardejovského futbalu

1115x
16. Október 2020
Klub uvažuje o ďalšom postupe
Pozrite si videoreportáž 
 
Bardejovský futbal si bude musieť na nejaký čas dať pauzu. Nové opatrenia v súvislosti s koronavírusom sa dotkli aj klubu Partizána Bardejov. Druhá futbalová liga bola prerušená, prebiehať môžu len najvyššie futbalové, hokejové, volejbalové, basketbalové a hádzanárske súťaže, a to bez prítomnosti divákov. Samozrejmosťou je negatívny test na koronavírus.
 
„Druhá liga sa momentálne odkladá na neurčito, uvidíme, či sa dohrajú zvyšné tri kolá, plus ďalšie dve, ktoré boli z jarnej časti,“ ozrejmil prezident Partizána Bardejov Stanislav Soroka.
 
Vyhliadky do ďalších týždňov sú nejasné, klub aktuálne uvažuje o ďalšom postupe.
 
„Ešte sme sa dožadovali toho, či sa bude dať trénovať po skupinkách, aby tí chlapci nevyšli z cviku a z tréningového procesu,“ informoval Soroka.
 
Ak to nebude umožnené, klub rozpustí hráčov a hráčky do individuálnych tréningov v domácom prostredí, štadión prejde kompletnou dezinfekciou tak, ako tomu bolo počas jarných mesiacov.
 
„Treba to rešpektovať, ten COVID-19 nie je len problémom Slovenska, ale ide o celosvetový problém. Vieme, že je tu a musíme sa aj my správať zodpovedne,“ uzavrel prezident klubu.
(18:18, red) 
Diskusia
Pridať komentár