Bardejovčanky zničili Poprad, deväť gólov v sieti súpera a čisté konto

1419x
15. Október 2020
Ďalšie zápasy sa tak skoro hrať nebudú
Bardejovčanky (v bielom) sa so súperkami nemaznali. Pri lopte N. Vasiľková
 
V šiestom kole prvej dorasteneckej ligy dievčat privítali domáce Partizánky družstvo Popradu. Domáce boli pred zápasom favoritkami, čo sa aj neskôr v samotnom zápase potvrdilo a súperovi postupne strelili deväť gólov.
 
Zverenkyne trénera Ľuboša Matysa boli aktívnejšie od úvodu a postupne sa začali strelecky presadzovať. V prvom dejstve to bolo tri krát – presne mierila Drutarovská, Hlavinková a Vasiľková.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Po zmene strán sa Partizánky presadili ešte šesť krát – druhý gól pridala Drutarovská a Vasiľková, dva góly ešte zaznamenala Hlavinková a raz Iľková a Bereščáková.
 
Mladé Bardejovčanky súperkám spod Tatier vsietili deviatku a len málo chýbalo, aby číslo na ukazovateli bolo dvojciferné. Veľmi dobrý výkon podali aj dievčatá v obrane a brankárka Dupkalová, ktorá však veľa práce nemala, keďže defenzíva Hornošarišaniek bolo stopercentná.
 
Po piatich odohratých kolách majú na konte tri výhry a dve prehry a v tabuľke sú na treťom mieste. Ďalšie kolo je odložené kvôli koronavírusu, hráčky od Tople mali hrať v Michalovciach.
 
Partizán Bardejov BŠK – FK Poprad 9:0 (3:0)
Góly: 13. a 77. Drutarovská, 19., 50. a 52. Hlavinková, 38. a 75. Vasiľková, 45. Iľková, 48. Bereščáková.
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Dupkalová – Drutarovská (78. Mihaľová), Bereščáková, Jacenková, Vojsová, Vasiľková, Cuperová, Hlavinková, Mattová, Petrová, Iľková
(19:05, red)
Diskusia
Pridať komentár