Jozef Kukulský smeruje z Bardejova do Bardejovskej Novej Vsi

3118x
12. Október 2020
Pomôcť Bardejovskej Novej Vsi posunúť sa vyššie
Jozef Kukulský 
 
V uplynulých dňoch došlo v druholigovom futbalovom tíme Partizána Bardejov k viacerým zmenám – k tímu mužov prišli dvaja noví tréneri – Hajrudin Nuhic z Belgicka a Memis Özata z Turecka i trojica hráčov – Barthelemy Fumuyala Akahwakou (roč. nar. 1999), Gyutho Marcus Renwick Mijland (1996) a Davi Lizardo (1993).
 
Doterajšia trénerská dvojica Jozef Kukulský a Vladislav Palša pri tíme ostala – no vzhľadom na fakt, že jednak by boli pri A družstve štyria tréneri a jednak sa farma Bardejova – Bardejovská Nová Ves v tretej lige trápi, po vzájomnej dohode prišlo k presunu trénera Jozefa Kukulského do tímu ŠK Milenium Bardejovská Nová Ves.
 
Vľavo Hajrudin Nuhic, vpravo Memis Özata 
 
Jozef Kukulský sa tak stáva novým hlavným trénerom treťoligovej Bardejovskej Novej Vsi, pri mužoch Bardejova bude hlavným trénerom Hajrudin Nuhic a asistentmi Memis Özata a Vladislav Palša.
 
J. Kukulský pozná situáciu v oboch kluboch, keď aj doteraz s Bardejovskou Novou Vsou úzko spolupracoval.
 
„V uplynulých dňoch sa u nás udialo niekoľko zmien, ktoré veríme, že prospejú obom celkom – druholigovému Bardejovu a takisto aj treťoligovej Bardejovskej Novej Vsi. Prácu trénera Kukulského si vážime a sme radi, že po vzájomnej dohode pomôže našej farme – ŠK Milénium Bardejovská Nová Ves. Aj doteraz viacero hráčov pendlovalo medzi oboma celkami a tréner Kukulský najlepšie vie, ktorí hráči a v akom počte dokážu pomôcť našej rezerve,“ poskytlo portálu ahoj.tv stanovisko vedenie Partizána.
 
Po dvanástom kole v druhej lige patrí Bardejovu jedenáste miesto, keď doposiaľ nazbieral dvanásť bodov za tri výhry a tri remízy. Päťkrát Partizán prehral. Bardejovská Nová Ves je v tretej lige predposledná, z jedenástich zápasov iba dvakrát vyhrala a deväť razy ťahala za kratší koniec povrazu.
(13:51, red)
Diskusia
Pridať komentár