Deviataci a ôsmaci sa môžu opäť zapojiť do anglickej univerziády

479x
08. Október 2020
Anglická univerziáda - Geografia, Biológia, Občianska náuka
 
Ahoj, mladí prieskumníci! Páči sa vám odhaľovať záhady prírody a histórie a tešíte sa z toho, keď im môžete rozumieť? Ak ste žiakmi 8. a 9. ročníka ZŠ, tak sa s nami vydajte na výpravu a využite svoje vedomosti, šikovnosť, bystrosť a nadšenie pri riešení 6. ročníka našej korešpondenčnej súťaže: Anglickej univerziády.
 
Tentokrát sme pre vás pripravili úlohy z geografie, biológie a občianskej náuky. Táto súťaž vám však ponúka ešte niečo navyše – všetky úlohy sú napísané v angličtine, a v angličtine ich aj budete riešiť, takže na konci našej súťaže budete obohatení nielen o nové vedomosti z vybraných predmetov, ale aj o zaujímavú anglickú slovnú zásobu.
 
Ste zvedaví, čo sme pre vás tento rok pripravili? Tak neváhajte a prihláste sa najneskôr do piatka 9.10.2020. Na registráciu potrebujeme Vaše meno, priezvisko, školu, triedu, bydlisko a telefónny kontakt, ktoré zašlite e-mailom na adresu: ajuniverziada@gmail.com. 
 
Úlohy aj s termínom ich vypracovania budeme posielať na konkrétne e-mailové adresy prihláseným účastníkom. Úlohy 1. kola vám pošleme v nedeľu 11.10.2020.
 
Šiesty ročník Anglickej univerziády bude mať tradične dve korešpondenčné kolá a záverečné finálové kolo, ktoré sa uskutoční na pôde usporiadateľskej školy – Gymnázia Leonarda Stöckela.
 
Tak neváhajte, precvičte si angličtinu v zaujímavých úlohách a riešenie úloh 1. kola nám pošlite e-mailom na uvedenú adresu najneskôr do piatka 23.10.2020. Odmenou vám bude hlavne príjemný pocit z každej vyriešenej úlohy, vecné ceny od sponzorov súťaže a, samozrejme, aj body do prijímacieho konania na GLS. Tešíme sa na vás!
(18:51, GLS)
Diskusia
Pridať komentár