Bez divákov to nie je ono. Bardejov hostil Dubnicu, doma znova remizoval

1778x
03. Október 2020
Bardejov znova nevyhral
V súboji (v červenom) nový hráč Bardejova Marcus Mijland 
 
V jedenástom kole druhej futbalovej ligy privítali futbalisti Partizána Bardejov celok Dubnice nad Váhom. V drese domáceho tímu sa predstavili aj noví hráči, ktorí prišli do tímu len pred niekoľkými dňami – Akahwakou, Mijland a Lizardo. Na lavičke už bola aj dvojica nových trénerov - Hajrudin Nuhic a Memis Özata.
 
Bez divákov sa v prvom polčase hral nie veľmi atraktívny zápas, zo strany na stranu, no všetko len medzi šestnástkami. Nakoľko si ani jeden tím nevypracoval vyloženejšiu šancu, do šatní sa išlo za bezgólového stavu.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU: 
 
Ani po zmene strán sa na ihrisku nič výraznejšie nestalo, pozorní boli obaja brankári. S pribúdajúcim časom prichádzala aj nervozita na oboch stranách nielen na trávniku, ale aj na lavičkách oboch celkov. A keďže 100-percentnú šancu si nevytvorili ani Bardejovčania a ani Dubničania, zápas jedenásteho kola medzi Partizánom a FK Dubnicou sa skončil bezgólovou remízou.
 
V dvanástom kole o týždeň, v sobotu 10.10.2020 vycestuje Partizán do Banskej Bystrice.
 
Partizán Bardejov BŠK – FC Dubnica nad Váhom 0:0
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko - M. Keresteš (41. Maťaš), Akahwakou (67. Stachura), Švec, Brigant, Horváth, Jarzebak, Dzurík, Selimi (56. Santos), Mikolaj, Mijland (67. Elmazi).
(17:33, red)
Diskusia
Pridať komentár